Ponúkame na prenájom 3 izb.byt, Bukureštská ulica - 100m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie

Bratislava
Staré Mesto
Bukureštská
pred 297 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 294 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom 3 izbový byt Bratislava - Staré Mesto. Plocha: úžitková 100m2. Nachádza sa na zvýšenom prízemí. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia.

K dispozícii je plne zariadený, priestranný, 3 izbový byt, na Bukureštskej ulici, pri Železničnej stanici. Plocha bytu 100 m2, plus 30 m2 murovaná pivnica, dostupná priamo z bytu ako súkromný prepojený priestor. Veľmi dobrá občianska vybavenosť.

Dispozícia: vstupná predsieň, veľká komora hneď pri vstupe napr. na bicykle, či iné vybavenie, priestranná kuchyňa s jedálňou, obývacia izba, spálňa, pracovňa, kúpeľňa s vaňou, dvomi umývadlami a WC. Byt je plne zariadený vrátane elektrospotrebičov (vstavaná chladnička s mrazničkou, mikrovlnka spojená s rúrou, indukčná doska, umývačka riadu, vlastný kotol, práčka, TV, internet). Obývačka a spálňa sú otočené do tichého dvora. K dispozícii je verejné parkovanie.  Cena za prenájom je celková, vrátane energií.

Cena prenájmu : 980,- Eur

Provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 1 mesačného nájomného. Realitná kancelária zabezpečuje: Obhliadku priestoru. Celkový právny a poradenský servis a právne poradenstvo Vypracovanie zmlúv. Zabezpečenie odovzdania priestoru (vrátane odovzdávacieho protokolu).

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Ponúkame na prenájom 3 izb.byt, Bukureštská ulica - 100m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.