Predaj 3izbového bytu na Klemensovej ulici - rezervované!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
76 m2

Poschodie:  
2. / 3

Bratislava
Staré Mesto
Klemensova
pred 212 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 203 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkaný byt bol kompletne prerobený v duchu retro. Výmera podlahovej plochy predstavuje 77,85 m2, z toho plocha bytu je 76m2. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží zo štyroch, pričom v celom bytovom dome je iba 15 bytov, čo zabezpečuje určitú intimitu. Byt má veľmi praktické dispozičné riešenie. Z pavlače, sa vstupuje do kuchyne spojenej z veľkorysou chodbou. Vľavo je najmenšia izba. Kuchyňa a táto menšia izba sú orientované do dvora. Dlhá chodba vedie do priestrannej obývačky s dvoma oknami s výhľadom do ulice. Obývačka je priechodná do spálne, ktorá je rovnako orientovaná do ulice. Do kúpeľne a WC sa vchádza z chodby. Súčasťou bytu je aj pivnica, nachádzajúca sa v suteréne domu. Pôdorys s presnou výmerou podlahových plôch všetkých miestností nájdete vo fotogalérií. Bytový dom je bez výťahu.

S bytom sa predáva aj príslušný spoluvlastnícky podiel na bytovom dome a pozemku, ktorý je zastavaný bytovým domom a podiel na priľahlom pozemku .

Pred niekoľkými rokmi prešiel byt rekonštrukciou, v rámci ktorej bola osadená nová linka vrátane spotrebičov (plynový sporák, digestor, vstavaná mikrovlnná rúra, vstavaná elektrická rúra, chladnička s mrazničkou). Okná , nakoľko ide o historickú budovu , zostali pôvodné , dvojité a drevené. V chodbe, kuchyni, WC a kúpeľni bola položená nová keramická dlažba. V kúpeľni a WC boli použité nové obklady a vymenená sanita. V rámci rekonštrukcie bolo vymenené kúrenie v celom byte, gamatky boli nahradené účinným plynovým kotlom s radiátormi. Tiež je tu nová elektroinštalácia. Pôvodné drevené dvere ostali zachované, nové bezpečnostné vchodové dvere.

Nízke mesačné náklady( vďaka samostatnému kúreniu ) predstavujú cca 150,-€/mesiac pri užívaní 3 osobami ( zahŕňajú poplatok za správu, plyn a elektrinu, internet )

Lokalita v najužšom centre Bratislavy s kompletnou občianskou vybavenosťou je veľmi žiadaná. V tesnej blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, autobusová stanica a Medická záhrada, pešia zóna atď.

Byt je momentálne neobývaný, kúpou voľný.

Cena : 275 000,- EUR

Tel : 0903 466 147, 0905 643 966

Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )

Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Predaj 3izbového bytu na Klemensovej ulici - rezervované!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.