PRENÁJOM KRÁLOVSKÉ ÚDOLIE- STARÉ MESTO, 4i BYT, 186m2, NOVOSTAVBA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
186 m2

Bratislava
Staré Mesto
Kráľovské údolie
pred 332 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 276 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom 4i byt na Hradnom kopci pod Bôrikom, s výhľadom pre náročného klienta na ulici Kráľovské údolie– Staré Mesto, 186 m2 , 2/2p, 2x terasa, výťah.  

Byt sa nachádza v novostavbe rodinného domu na najvyššom podlaží (2.podlažie s výťahom) s nádherným výhľadom na Dunaj a Rakúsko, orientovaný na južnú stranu. Rozloha bytu 126 m2, rozloha príslušenstva 15 m2, rozloha terás 45 m2. Celkom 186 m2. Obývacia izba s kuchynským kútom, spálňa rodičov, detská izba, pracovňa, WC s umývadlom, kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou, WC.

Byt má dve terasy s podlahou z tropického dreva (veľká južná terasa, malá terasa ).

Rok kolaudácie 2016. K bytu sú k dispozícii 2 garážové státia v spoločnej garáži.

Byt sa ponúka ako čiastočne zariadený: kuchynská linka z amerického orecha a s žulovou doskou, vybavená vstavanými spotrebičmi: práčka, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, odsávač pár, indukčná varná doska (Siemens), samostatne stojaca americká chladnička značky LG, kozub, jedálenský stôl s 6 stoličkami, sedacia súprava so stolíkom, TV, TV stolík, skrine v spálni, detský nábytok a skrine v detskej izbe.

Ďalšie vybavenie: internet / TV satelit, klimatizácia vo všetkých miestnostiach, alarm, kamerový systém, centrálny vysávač, vonkajšie elektrické žalúzie, svietidlá, interiérové dvere z amerického orechu, drevené dubové podlahy, siete proti hmyzu, veľkoformátové hliníkové okna s izolačným trojsklom bezpečnostné vstupné dvere.

Výhody bytu: slepá tichá ulica, výhľad na Rakúsko a Dunaj, vzdialenosť do absolútneho centra- 1,9 km, 2 zastávky k mostu SNP, 1 zastávka na Kapucínsku, 25 minút pešo, vzdialenosť na zastávku mestskej dopravy 300 m, vzdialenosť k Dunaju 400 m, rýchle napojenie na diaľnicu, výťah, k dispozícii 2 parkovacie sťatia. Bezproblémové parkovanie pre návštevy na ulici, samostatné merače, samostatný vstup, kvalitné materiály.

Nájomca hradí:

-1 mesačné nájomné

-zálohu vo výške mesačného nájomného

-poplatok pre RK, ktorý zahŕňa vypracovanie nájomnej zmluvy, preberací protokol, odovzdanie nehnuteľnosti, upratanie, sťahovanie a počas celého trvania nájmu drobné rekonštrukcie a opravy.

Cena: 2500 €/ mes.+ 160,-€/ mes. energie. Bližšie informácie Vám poskytneme na tel. čísle +421948949006 alebo prostredníctvom e-mailu: kristina.storova@creality.sk Naša stránka www.creality.sk

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno

Na mape: PRENÁJOM KRÁLOVSKÉ ÚDOLIE- STARÉ MESTO, 4i BYT, 186m2, NOVOSTAVBA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.