PRENÁJOM- útulný 2 izb. byt na Grosslingovej ul., BA -PRENAJATÉ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
37 m2

Poschodie:  
3. / 4

Bratislava
Staré Mesto
Grösslingova
pred 284 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 272 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

BYT:

Výmera bytu je 37 m2. Nachádza sa na 3. poschodí 4 podlažného tehlového bytového domu s výťahom. Byt je orientovaný na juh do ulice. Byt je kompletne zrekonštruovaný a zariadený a je dobre odvetrávaný ( v izbách väčšie okná a v ostatných miestnostiach priedušné otvory do domového svetlíka).

Dispozícia:

- chodba s vešiakovou stenou,

- menšia komora,

- kúpeľňa s vaňou a práčkou,

- samostatná toaleta,

- kuchyňa (plynový sporák, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, mikrovlnka) s obývacou časťou (kuchynský ostrovček so stoličkami, sedačka, kombinovaná chladnička s mrazničkou, odkladacia vstavaná skriňa)

- spálňa s posteľou 180 cm a vstavaný rolldor,

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom bol v minulom roku zateplený, vynovená vstupná brána, vstup na čip. Vo vchode je výťah. Súčasťou domu je aj malý dvor.

LOKALITA:

Bytový dom sa nachádza v úplnom centre mesta, v blízkosti je plná občianska vybavenosť (obchody, banky, lekárne, kaviarne a reštaurácie, služby, MHD), Twin City, autobusová stanica, nové Nivy, Eurovea.

CENA:

Cena jednomesačného nájmu je 550,- eur pre jednu osobu vrátane všetkých energií a internetu. Pre dve osoby sa cena upraví po dohode s majiteľom bytu.

PLATBY:

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačné nájomné 550,- eur + depozit ( kaucia) vo výške mesačného nájmu 550,- eur a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu.

Byt je voľný k nasťahovaniu ihneď a je vhodný pre jednu alebo dve osoby.

We offer for rent 2 bedroom flat ( 37 m2 ) on Grosslingova street located in old town. Flat is on 3th floor out of 4 with elevator. Its completely renovated and furnished. Flat is oriented on south. Inside you can find kitchen connected to living room, 1 bedroom, hallway, storage-room, bathroom and toilete.

Flat advisable for 2 persons is located in good location a few minutes walking distance to all you need for everdyday´s life. Rental price is 550Eur per month/1 person. First payment after signing contract consist of one month rent + deposit 550 Eur + one-time fee for the real-estate agent 550Eur.

Flat is available since 1 of November 2018.

KONTAKT: Hitka 0911 652 418

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: PRENÁJOM- útulný 2 izb. byt na Grosslingovej ul., BA -PRENAJATÉ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.