Slnečný priestranný 3 izbový byt v Starom Meste

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
83 m2

Poschodie:  
1. / 6

Bratislava
Staré Mesto
Mýtna
pred 336 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 329 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

M & D real ponúka na predaj 3-izbový byt v novostavbe v centre Bratislavy na Mýtnej. Byt sa nachádza na prvom poschodí zo siedmich. Podlahová plocha bytu je 83,56 m2 + 2 balkóny o výmere 3,5 m2 a 1,62 m2 a pivnica o výmere 2,99 m2. K bytu prisluchajú dve garážové státia vedľa seba, ktoré máte možnosť dokúpiť.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, samostatnej toalety, dvoch spáľní a obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálňou so vstup na balkón.

Byt sa nachádza vo vnútrobloku, kde máte súkromie a odhlučnenie od ulice. Celý objekt je uzavretý oplotením a chránený bezpečnostnou službou. Občianska vybavenosť v okolí je výborná. V blízkosti sa nachádza obchodné centrum Central, v okolí parky a záhrady, či autobusová alebo železničná stanica a zástavky autobusu aj električky na hlavných uliciach Šancová a Radlinského.

Rezidencia Pri Mýte prináša aj výnimočné prvky sadových úprav, ktoré vám sprostredkujú zelený výhľad po celý rok, centrálnu pešiu zónu s fontánkou pri vstupe, parkové zóny prístupné verejnosti, detské ihriská , komunitný gril , ako aj priestranstvo určené výlučne vám. Navyše máte pre vaše každodenné potreby obchodné priestory , ktoré ponúknu služby pre obyvateľov.

V cene sú zahrnuté všetky služby realitnej kancelárie M & D real vrátane právneho servisu, katastra či hypotekárneho poradenstva.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garážové státie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: Slnečný priestranný 3 izbový byt v Starom Meste

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.