StarBrokers – Prenájom – 4- izbový moderný priestranný byt s parkovaním

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m2

Poschodie:  
3. / 7

Bratislava
Staré Mesto
Beskydská
pred 189 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 189 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom 4-izbový moderný priestranný byt s parkovacím miestom, ul. Beskydská, lokalita Staré Mesto - malopodlažná moderná novostavba – momentálne po kolaudácii; byt ešte nebol obývaný a predstavuje výmeru 90,37 m2 + 4,5 m2 balkón s výhľadom na mesto, 3.posch./7. K bytu patrí jedno parkovacie státie v podzemnej garáži. Byt je moderne zariadený a prevedený; má východnú a západnú orientáciu a je určený pre náročného klienta.

Dispozičné riešenie:

Byt pozostáva z chodby, obývačky s jedálňou a integrovanou kuchyňou, spálne a ďalších dvoch izieb. Obývačka je orientovaná do ulice, ďalšie izby sú s orientáciou do tichého dvora, dve kúpeľne, jedna so sprchovacím kútom a WC, druhá s vaňou a WC.

Vybavenie bytu:

V byte sú použité kvalitné materiály, na podlahe sú laminátové parkety v kombinácii s dlažbou, plastové okná s elektrickými žalúziami na oknách, moderná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, v chodbe ako aj v každej izbe sú zabudované rolldor skrine, byt je klimatizovaný, je čiastočne zariadený; možnosť dozariadenia.

Lokalita:

Novostavba Beskydská sa nachádza v bezprostrednej blízkosti centra mesta, s príjemnou prechádzkou do pešej zóny mesta cca 20 minút, v okolí kompletná občianska vybavenosť, bezproblémová dostupnosť do VW.

Cena nájmu:

1 350 EUR nájom/mesiac + 180 EUR energie/mesiac bez telekomunikačných poplatkov + 100 EUR parkovacie státie/mesiac

*možnosť zariadenia bytu podľa dohody, cena by sa prispôsobila úmerne k požiadavkám zariadenia

-------------------------------

Wir vermieten eine moderne, geräumige 4-Zimmer-Wohnung mit Parkplatz, Beskydská Strasse, Ort Staré Mesto - kleiner moderner Neubau - derzeit nach Genehmigung; Die Wohnung ist noch nicht bewohnt und verfügt über eine Fläche von 90,37 m2 + 4,5 m2 Balkon mit Blick auf die Stadt, 3. Stock / 7. Die Wohnung verfügt über einen Parkplatz in der Tiefgarage. Die Wohnung ist modern eingerichtet und umgebaut; hat eine östliche und westliche Ausrichtung und ist für anspruchsvolle Kunden konzipiert.

Layoutlösung:

Die Wohnung besteht aus einem Flur, einem Wohnzimmer mit Essbereich und integrierter Küche, einem Schlafzimmer und zwei weiteren Räumen. Das Wohnzimmer liegt zur Straße, die anderen Zimmer zum ruhigen Innenhof, zwei Badezimmer, eines mit Dusche und WC, das andere mit Bad und WC.

Wohnungsausstattung:

Die Wohnung verwendet hochwertige Materialien, der Boden ist Laminat in Kombination mit Fliesen, Kunststofffenster mit elektrischen Jalousien an den Fenstern, moderne Küche mit Einbaugeräten, im Flur und in jedem Zimmer sind eingebaute Rolldor-Schränke, die Wohnung ist klimatisiert, teilweise möbliert; Möglichkeit der Ausrüstung.

Ort:

Das neue Beskydská-Gebäude befindet sich in unmittelbarer Nähe des Stadtzentrums, mit einem angenehmen Spaziergang zur Fußgängerzone der Stadt ca. 20 Minuten, komplette bürgerliche Ausstattung in der Umgebung, einfacher Zugang zu VW.

Mietpreis:

1.350 EUR Miete / Monat + 180 EUR Energie / Monat ohne Telekommunikationsgebühren + 100 EUR Parkplatz / Monat

* Bei der Möglichkeit, die Wohnung gemäß der Vereinbarung einzurichten, würde der Preis proportional zu den Anforderungen der Ausrüstung angepasst

© COPYRIGHT StarBrokers, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie StarBrokers.

--------------------------------

MY SME REALIŤÁCI

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno

Na mape: StarBrokers – Prenájom – 4- izbový moderný priestranný byt s parkovaním

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.