Štýlový 2i byt, novostavba, parking, Stein, Bernolaková ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
4. / 7

Bratislava
Staré Mesto
Bernolákova
pred 160 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 160 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom pekný, slnečný 2 - izbový byt orientovaný na južnú stranu, štýlovo kompletne zariadený, garážovým parkovacím miestom a priestrannou pivničnou kobkou v novostavbe vo vysokom štandarde vo vyhľadávanej lokalite v rezidencii Stein na Bernolákovej ulici v mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 56 m2 + pivničná kobka 6 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4 poschodí v 7 - poschodovej novostavbe s výťahom, bez balkóna. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

K bytu je možnosť prenajať si garážové parkovacie miesto za poplatok 100 euro mesačne.

Byt sa prenajíma moderne kompletne zariadený s modernou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: sklokeramickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom a šatníkovou skriňou na mieru na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička, práčka. Obývacia izba je vybavená modernou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou a TV. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná hala, obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v novostavbe Stein v mestskej časti Staré Mesto s úplnou občianskou vybavenosťou. Projekt STEIN vyniká strategickou polohou a príjemným prostredím zeleného vnútrobloku. Poskytuje tak ideálnu kombináciu moderného bývania a tradičného mestského dvora na dobrej adrese. Storočná tradícia YIT zas pre jeho klientov znamená ako vysokú kvalitu stavby, tak nadštandardný prístup ku klientovi. Medzi hlavné výhody projektu patria:

• Pešia dostupnosť komplexnej vybavenosti

• Príjemný a tichý dvor

• Podzemná garáž a dopravné uzly za rohom

• Nadštandardný servis pre klientov.

V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť: Škôlku, Školu, Potraviny, Sieť obchodov, Zdravotnícke zariadenie, Detské ihriská, Športové ihriská, Kino, Divadlo, Reštaurácie a taktiež zástavky MHD – autobusy a električky.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 590 € + 160 € energie vrátane poplatkov za TV a internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Štýlový 2i byt, novostavba, parking, Stein, Bernolaková ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.