SUPER CENA !!! Pekny 2i byt, rekonštrukcia, balkón,Krížna ul.,St.Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

Poschodie:  
4. / 6

Bratislava
Staré Mesto
Krížna (časť Staré Mesto)
pred 192 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 192 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný, slnečný, priestranný 2-izbový byt, kompletne zariadený, po kompletnej rekonštrukcii, otočený do tichého dvoru plného zelene, s kompletne zariadenou kuchynskou linkou, špajzou, s preskleným balkónom a s možnosťou parkovania vo vnútrobloku vo vyhľadávanej lokalite na Krížnej ulici v mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 68 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4 poschodí v 6 – poschodovej zateplenej tehlovej bytovej jednotke s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, s jedálenským stolom, so šatníkovou skriňou v obývačke a v spálni. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička, kúpeľňový nábytok a práčka. V spálni je pripravená manželská posteľ a písací stolík. Obývacia izba je vybavená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, stolíkom pod televízor a TV.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, špajza, kuchyňa spojená s obývačkou s prístupom na preskleny balkón, spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v tichej a vyhľadávanej lokalite v centre v mestskej časti Staré mesto s úplnou občianskou vybavenosťou. Krížna ulica (ľudovo Steinerka, Štajnerka, Šteinerka čo je tvar podľa staršieho názvu je ulica v Bratislave v mestských častiach Staré Mesto, Nové Mesto a Ružinov. Na severovýchodnej strane ju ohraničuje Trnavské mýto, na juhozápadnej strane Odborárske námestie. Prvý doložený názov je nemecký názov Cruissengasse (doslova: Krížová ulička) z roku 1593. Pomenovanie bolo odvodené od starého kríža, ktorý sa nachádzal na neskoršej križovatke ulice so železničnou traťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť obchody a služby rôzneho zamerania, potraviny, reštaurácie, kaviarne, banky, lekáreň, polikliniku, Kmeťovo námestie, Trnavské Mýto, a taktiež zástavky MHD – autobusy a električky.

Veľmi príjemné a pekné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 600 euro + energie 50 euro

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: SUPER CENA !!! Pekny 2i byt, rekonštrukcia, balkón,Krížna ul.,St.Mesto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.