VÝBORNÁ LOKALITA! BALKÓN AJ LOGGIA! Tichý 2,5 izb. byt vo vyhľadávanej lokalite v Starom meste

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
84 m2

Bratislava
Staré Mesto
Vlčkova
pred 72 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 7 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

VÝBORNÁ LOKALITA! BALKÓN AJ LOGGIA! Tichý 2,5 izb. byt vo vyhľadávanej lokalite v Starom meste na Vlčkovej ulici. Byt aj pozemok v osobnom vlastníctve, o rozlohe 84,66m2 vrátane balkóna o výmere 3,79m2, loggie 2,28m2, pivnice o výmere 7,22m2, umiestnený z jednej strany na 1. poschodí (čiastočne pod bytom sa nachádza byt) a z druhej strany na prízemí v zateplenom tehlovom dvojpodlažnom bytovom dome, bez výťahu.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných izieb (z jednej je východ na balkón), samostatnej toalety, samostatnej kúpeľne, prechodnej kuchyne z ktorej je vstup na loggiu, do polizby a do špajze. Výmery izieb sú: 18,93m2, 20,3m2, 5,81m2.

V byte sú nové elektrické rozvody, vymenený kotol, inak je byt v slušnom pôvodnom stave. Má vlastné kúrenie plynovým kotlom. V byte sú vysoké stropy. Bytový dom je zateplený s novou strechou. Dom sa nachádza vo vynikajúcej lokalite v blízkosti historického centra mesta. Byt je voľný ihneď, platba je možná aj na hypotekárny úver.

Cena: 340 000 € vrátane provízie za služby RK.

V cene je započítaná provízia za služby RK, ktorá zahŕňa kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Pôvodné

Na mape: VÝBORNÁ LOKALITA! BALKÓN AJ LOGGIA! Tichý 2,5 izb. byt vo vyhľadávanej lokalite v Starom meste

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.