Zariadený byt pri Medickej záhrade - znížená cena

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
2. / 8

Bratislava
Staré Mesto
Moskovská
pred 245 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 208 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj 3-izbový byt na Moskovskej ulici s PARKOVANÍM vo dvore

S bytom sa predáva aj príslušný spoluvlastnícky podiel na polyfunkčnom bytovom dome, zastavanom pozemku (1562 m2) a priľahlom pozemku, ktorý tvorí oddychová zóna s detským ihriskom a parkovacie státia pre vlastníkov bytov v dome (1986 m2).

BYT je útulný, kompletne zariadený, po čiastočnej rekonštrukcii. Výmera podlahovej plochy predstavuje 70,55 m2. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží z ôsmich. Byt má veľmi praktické dispozičné riešenie. Izby sú nepriechodné, čo ocenia najmä prípadní nájomníci. Spálňa a hosťovská izba (môže sa využívať aj ako detská izba, alebo pracovňa) sú orientované na sever - do dvora. Naopak kuchyňa, loggia a obývacia izba na juh smerom do ulice. Súčasťou bytu je aj pivnica, nachádzajúca sa v suteréne domu. Profesionálny pôdorys s presnou výmerou podlahových plôch všetkých miestností nájdete vo fotogalérií a vo videu.

Pred niekoľkými rokmi prešiel byt postupnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola osadená nová linka vrátane spotrebičov (plynový sporák, digestor, samostatná chladnička s mrazničkou), realizovaná bola aj výmena okien za plastové so žalúziami a bola vymurovaná kúpeľňa a osadená nová sanita.

Mesačné náklady na bývanie predstavujú cca 170,-€/mesiac pri užívaní 4 osobami.

BYTOVÝ DOM bol postavený v roku 1982 a pozostáva zo 6 samostatných vchodov vybavenými výťahmi. V posledných rokoch prešiel kompletnou modernizáciou vrátane zateplenia. Zateplený bo v rokoch 2010 - 2011. Použitý bol polystyrén hrúbky 10 cm.

ZA DOMOM je uzatvorený dvor s parkovacími miestami, oddychovou zónou a detským ihriskom určeným len pre vlastníkov bytov v dome, na ktorý nemá verejnosť prístup.

LOKALITA: Vzácna a veľmi žiadaná lokalita v širšom centre Bratislavy s kompletnou občianskou vybavenosťou. Ideálna poloha pre študentov – v tesnej blízkosti sa nachádzajú vysoké školy, autobusová stanica a Medická záhrada.

Byt je bez tiarch, kúpou voľný. Všetko zariadenie bytu (okrem osobných vecí) je zahrnuté v kúpnej cene.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: Zariadený byt pri Medickej záhrade - znížená cena

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.