Zrekonštruovaný a zariadený 2-iz. byt na Špitálskej ul. v Starom Meste

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
3. / 5

Bratislava
Staré Mesto
Špitálska
pred 369 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 365 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

2-izb. byt na Špitálskej ul. v Starom Meste. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 73m2 + pivnica o výmere 2,66m2 + balkón o výmere 2,92m2 + povala o výmere 4,5m2, umiestnený na 3. poschodí v 5-poschodovom tehlovom dome, bez výťahu. Na poschodí sa nachádzajú iba 2 byty. Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome.

Byt je po kompletnej rekonštrukcii: plastové okná, pôvodné, vybrúsené parkety, pôvodné zrekonštruované interiérové dvere, zrekonštruovaná kúpeľňa, s vaňou, samostatné WC, nová kuchynská linka, izby sú nepriechodné, bezpečnostné vchodové dvere.

Dispozícia: Kuchyňa s jedálňou (20 m2) vyúsťuje do malej chodbičky ktorá končí vstupom na balkón (4,5 m2), v chodbe na pravej strane je špajza (4,5 m2) a na ľavej strane samostatné WC (4,5 m2). Z jedálne sú 2 samostatné vstupy do 2 samostatných izieb, jedna smerovaná na SZ (23,74 m2) v ktorej je aj vstup do kúpeľne s vaňou (6 m2), druhá izba (30 m2) je orientovaná na Juh. Obe izby majú veľké okná a sú krásne presvetlené denným svetlom. K dispozícií bytu je pivnica a povala. Byt sa predáva kompletne zariadený.

Bytový dom je v dobrom stave, má nové schránky, bránu (elektronický vrátnik), prístup na samostatný uzavretý zelený dvor. Možnosť využívať aj rezidenčnú parkovaciu kartu. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza nemocnica, Medická záhrada, Lekárska fakulta UK, potraviny, obchody, reštaurácie, lekáreň, kostol, škôlka, banky, divadlo, zástavky MHD (električka).

Cena: 170.600 EUR (vrátane provízie za služby RK).

Informácie o našich službách nájdete na: ipbreal.sk/o-nas/sluzby-pre-klientov

Kontakt: 0904/368965; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Zrekonštruovaný a zariadený 2-iz. byt na Špitálskej ul. v Starom Meste

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.