ARTHUR - Prenájom 3izbového mezonetového apartmánu v uzavretom dvore v centre Devína

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m2

Poschodie:  
prízemie / 2

Bratislava
Devín
Kremeľská
pred 218 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 180 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom ponúkame 3- izbový apartmán v centre Devína.

Pred apartmánom je plocha na grilovanie a stôl so záhradným sedením. Na prízemí sa nachádza chodba - zádverie s toaletou, špajza, kuchyňa s obývačkou a krbom. Na poschodí sú 2 izby a kúpeľna.

V areáli sa nachádzajú štyri podobné apartmány. Vstup do apartmánov je cez spoločnú bránu, celý areál je uzavretý, ku každému apartmánu prináleží 1parkovacie miesto priamo vo dvore, plynové kúrenie, možnosť vstupu do vinárničky pod jedným z domov. Rozloha apartmánu je cca 100 m2. Momentálne bývajú v apartmánoch mladé rodiny.

The lease offer 3 - bedroom apartment in the heart of Devin.

There's an entrance with a toilet, pantry, kitchen, living room, upstairs are 2 bedrooms and bathroom. In front of the apartment there ś an area for the garden table and a sort of small garden. Entering the apartment through the common gate, the whole area is closed. There are 4 similar apartments there.

Each appartment has 1 parking place directly in the yard, gas heating, possibility of entering into the wine bar under one of the houses. The area of the apartment is about 100 m2. It is a comfortable modern style living in a rural town in the beautiful old Devin, distance from the church and the square - 50 m, bus stop in both directions - 15 m, 2 bus links, the availability of the city center - about 15 minutes. The whole living is very family friendly.

Popis lokality

Ide o príjemné moderné bývanie vo vidieckom štýle v krásnom prostredí centra starobylého Devína, nezáplavová zóna, vzdialenosť od kostolíka a námestia - 50 m, zastávka autobusu v oboch smeroch - 15 m, 2 spoje, dostupnosť z centra mesta – cca 15 minút. Nájomník má možnosť zaparkovať svoje auto priamo vo dvore.

Bývanie je vhodné pre ľudí, ktorí ocenia atmosféru pokoja, blízkosť nádhernej prírody Karpát. Devín je jedna z najmenších mestských častí Bratislavy. Rozprestiera sa na sútoku riek Morava a Dunaj. Najvýznamnejšou historickou pamiatkou v obci je zrúcanina hradu Devín Má poštu, knižnicu, kino, dom kultúry, športové ihrisko, pohostinské odbytové stredisko, hotel nižšej i vyššej kategórie, predajňu potravín a niekoľko obchodov so suvenírmi. V obci sa nachádza národná kultúrna pamiatka hrad Devín.

Naplánujte si obhliadku

http://arec.sk/nehnutelnost/828/prenajom-3izboveho-mezonetoveho-apartmanu-v-uzavretom-dvore-v-centre-devina#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: ARTHUR - Prenájom 3izbového mezonetového apartmánu v uzavretom dvore v centre Devína

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.