Predaj 4 izb. mezonetový byt 100,82m2 s balkónom 9,81m2, s loggiou 2,97m2 a pivnicou, Slovanské n

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
114 m2

Poschodie:  
2. / 3

Vek stavby:  
< 10 rokov
Bratislava
Devín
Slovanské nábr.
pred 349 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 348 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj novostavbu 4 izb. mezonetového bytu 100,82m2 s balkónom 9,81m2, s loggiou 2,97m2 a pivnicou a časťou pozemku, resp. záhrady, Slovanské nábrežie, Devín, BA IV. 

Svetlý, tichý byt sa nachádza na 2. podlaží bez výťahu a je situovaný na juh z časti na západ a na sever. Spodná časť mezonetu pozostáva z obývacej časti s výstupom na balkón, ktorá je prepojená s kuchyňou. Samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, 2x umývadlo, WC a zázemie. Točitým schodiskom sa vchádza do vrchnej časti bytu, ktorý tvorí šatníková hala so vstavanými skriňami. Dve samostatné miestnosti, z toho jedna s loggiou a kúpeľňa s rohovou vaňou a WC.  Točité oceľové schodisko má  stupne z jaseňového dreva 40mm s demontovateľným zábradlím na ulahčenie presunu veľkých predmetov.  Vyše 5 ročná novostavba  má energetický certifikát kategórie C. Je postavená z Ytongu 350mm, zateplená 150mm EPS. Strešná krytina Tondach.

V cene kompletné vybavenie kuchyne, okrem chladničky. Vstavané spotrebiče Elektrolux, vrátane umývačky riadu, sklokeramickej varnej dosky, rúry a odťahového digestora priamo na fasádu domu. V obývačke krbová vložka Laudel na tuhé palivo s teplovzdušným vývodom aj do hornej spálne.

Vybavenie: sadrové omietky, plávajúca podlaha, bezpeč. protipožiarne 8 bodové vstupné dvere, plastové okná s dvojsklom + vnútorné žalúzie + kovanie Winkhaus, drevené dyhované dvere a zárubne/ morený dub + kľučky Tupai, elektroinštalácia Valena Legrand, vodovodné batérie Grohe a sanita Cersanit. Vstavané skrine. Klimatizačné jednotky Whirlpool na obidvoch podlažiach. Kúrenie a príprava TUV plynovým kondenzačným kotlom Lev Protherm + radiátory Korad. Elektricky sťahovateľná markíza na balkóne, ktorá sa pri silnom vetre automaticky zatiahne. V dome je 6 bytových  jednotiek, ktoré roky obýva uzavreté spoločenstvo ľudí. K dispozícii spoločná udržiavaná záhrada. Murovaná čiastočne zapustená pivnica s oknami cca 30m2. Nízke náklady: 55.-€/ mesiac/ 3 osoby, z toho Fond opráv činí  30.-€, ostatok OLO a voda 25.-€. Plyn do 50.-€/ mesiac a elektrina  30.-€/ mesiac.

Cena: 215.000.-€ Kontakt: Mgr. Valentovič 0948/283434 valentovic@rkfiducia.sk

Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Predaj 4 izb. mezonetový byt 100,82m2 s balkónom 9,81m2, s loggiou 2,97m2 a pivnicou, Slovanské n

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.