2-izbový byt v Novostavbe s loggiou a vlastnou pivnicou na poschodí

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
51 m2

Poschodie:  
4. / 5

Vek stavby:  
> 50 rokov
Bratislava
Devínska Nová Ves
Eisnerova
pred 352 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 350 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny 2-izbový byt v novostavbe v Devínskej Novej Vsi na Eisnerovej ulici

Dispozícia bytu a technické špecifikácie:

Byt sa nachádza v menšom bytovom dome na 4. poschodí. Výhodou je jeho vhodná poloha. Vstup do bytu je situovaný zo samostatne uzavretej časti na poschodí, pred ktorou sa nachádza murovaná pivnica prislúchajúca k bytu s protipožiarnymi dverami. Pri vstupe do bytu vchádzame do chodby, kde sa po ľavej strane nachádza vstavaná skriňa so zrkadlom, ktorá zabezpečuje dostatočné množstvo úložného priestoru. Po pravej strane chodby sa za vstupnými dverami nachádza samostatné WC a kúpeľňa. Z chodby sa rovno dverami vstupuje do spálne. Naľavo na konci chodby (za vstavanou skriňou) je umiestnený vstup do obývacej miestnosti s kuchyňou. Kuchyňa je zariadená a vybavená kvalitnou kuchynskou linkou na mieru s veľkým množstvom skriniek a bohatým úložným priestorom (vybavenie: vstavané spotrebiče - indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu). Kuchyňa je opticky oddelená od obývacej miestnosti dlažbou a barovým pultom, pod ktorým sa nachádzajú skrinky kuchynskej linky, všetko spolu zladené, aby vytváralo kompaktný a ucelený vzhľad a nepôsobilo rušivo. Pri barovom pulte sa nachádzajú barové stoličky. Z obývačky je východ na priestrannú loggiu s výhľadom na Devínsku kobylu, čo ocenia najmä tí, ktorí majú radi kopce a zeleň. V obývacej miestnosti sa ďalej nachádza aj klimatizácia, ktorá spríjemní pobyt v byte počas horúcich letných dní. Okná sú plastové, v spálni sú súčasťou okien aj plastové exteriérové rolety. Samozrejmosťou sú sieťky proti hmyzu na všetkých oknách. Byt je kúpou voľný a jeho zariadenie po dohode ostáva novému vlastníkovi - dohoda na cene možná.

Obytný dom:

Bytový dom bol skolaudovaný v r. 2011, má 5 podlaží a výťahom, je celý zateplený. Vstup do bytovky je zabezpečený dverami na čip. V zadnej časti bytovky na celej jej úrovni sa nachádza oplotená a uzatvorená zelená rekreačná časť pre obyvateľov domu s výhľadom na lesy Devínskej kobyly. V dome sa nachádza samostatná kotolňa, vďaka ktorej sa byt vyznačuje nízkymi režijnými nákladmi. (70 EUR/mesiac/2 osoby).

Okolie a vybavenosť:

Jednou z najväčších výhod daného bytu je lokalita. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Pred domom parkovanie.

Cena nehnuteľnosti je 121.000,-Eur.

Kontakt: Viliam Hrozek, viliam.hrozek@artegos.eu, tel: 0902 683 699

Kompletné info aj tu: artegos.eu

Nájdete nás aj na facebooku – Artegos – realitná kancelária –  kde je pravidelne prezentovaná naša ponuka nehnuteľností.

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Artegos Real?

- Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- Zdarma je k dispozícii hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám.

- V prípade využitia nášho finančného poradcu máte znalecký posudok zdarma

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Viliam Hrozek, viliam.hrozek@artegos.eu, tel: 0902 683 699

Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Okná:
Iné

Na mape: 2-izbový byt v Novostavbe s loggiou a vlastnou pivnicou na poschodí

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.