3-izbový byt, Milana Marečka, 69,98 m2 - 3/8, loggia

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
3. / 8

Bratislava
Devínska Nová Ves
M.Marečka
pred 167 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 163 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt na ulici Milana Marečka v Bratislave – Devínskej Novej Vsi. Byt o výmere 69,98 m2 vrátane pivničnej kobky a loggie je 3. poschodí 8-poschodového panelového bytového domu. Je veľmi dobre dispozične riešený – z veľkej vstupnej haly s dostatkom miesta na dve vstavané skrine je vstup do dvoch samostatných spální a do priestrannej obývacej izby, kúpeľne a samostatného WC, z obývačky je vstup do kuchyne, z ktorej sa vchádza na loggiu. Veľkou výhodou bytu je orientácia na dve svetové strany – východ a západ. Byt je po kompletnej rekonštrukcii – plastové okná , laminátové podlahy, nová kuchynská linka , kúpeľňa, WC, vstavané skrine, byt sa predáva zariadený, prípadne podľa dohody.

Bytový dom je zrekonštruovaný, zateplený, zrekonštruované spoločné priestory, nová dlažba, maľovka, interiérové dvere v spoločných priestoroch, zrekonštruovaná strecha, k dispozícii je spoločný priestor na bicykle.

Lokalita má komplexnú občiansku vybavenosť, v bezprostrednej blízkosti je škola, škôlka, obchody, zastávka MHD, obchody, reštaurácia, supermarkety Lidl, Tesco, Terno, dostupnosť nákupného centra Bory Mall pár minút autom/ MHD. Veľkou výhodou je prostredie v blízkosti od prírodnej rezervácie Sandberg, Devínska kobyla, rieka Morava, cyklomost do Rakúska, možnosti prechádzok, turistických a cyklistických výletov.

Cena: 170 000 €

PROVÍZIA PRE RK 2 % k cene bytu. PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta) KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO.

Kúpa je možná aj na hypotekárny úver. V prípade bezplatného využitia nášho hypotekárneho poradcu u nás ZNALECKÝ POSUDOK -- ZDARMA.

 V prípade záujmu kontaktujte tel: 0948 772221 alebo e-mail: sorbicka@omnireal.sk

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 3-izbový byt, Milana Marečka, 69,98 m2 - 3/8, loggia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.