Rezervované - Predaj krásneho 1i bytu na ul. P.Horova aj so zariadením

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
40 m2

Poschodie:  
9. / 11

Bratislava
Devínska Nová Ves
P.Horova
pred 198 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 195 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme priestranný 1 izbový byt v Devínskej Novej Vsi na ulici P. Horovova . Výmera podlahovej plochy bytu predstavuje 40,77 m2 + plocha loggie. Byt je južne orientovaný s loggiou s výhľadom na školský dvor a rodinné domy. Nachádza sa na 9. poschodí z 11. Na poschodí sú 3 byty. Keď vstúpime do bytu ocitneme sa v chodbe vybavenej so šatníkovou skriňou, botníkom, z ktorej sa vstupuje jednak do kúpeľne a WC a tiež do priestrannej obývačky, ktorá je priechodná do kuchyne. V rámci izby bola oddelená spacia časť ( s dvojlôžkom ) od obývacej, kde dominuje sadačka a obývacia stena. Z obývačky sa vychádza aj na slnečnú loggiou. Kuchyňa je tiež priestranná s jedálenským stolom. Byt bol pred 6 rokmi kompletne prerobený, okrem interiérových dverí a radiátorov. V byte sú plastové okná so žalúziami a sieťkami, kompletná elektroinštalácia s revíznou správou, vymenené rozvody vody, vkusne prerobená kúpeľňa( rohová vaňa ) a WC. Kuchyňa je vybavená novou, bielou kuchynskou linkou do tvaru L, so všetkými spotrebičmi. Byt ostáva kompletne zariadený. Bytový dom je zateplený, nové výťahy, prerobený vstup so schránkami, perfektne udržiavaný, vchod na poschodí k bytom sa tiež zamyká.

Mesačné náklady predstavujú cca 100,-€/mesiac + elektrina a plyn.

Lokalita je vyhľadávaná, nakoľko do centra mesta sa dostaneme tunelom Sitina, dobré napojenie na diaľnicu, v okolí je kompletná občianska vybavenosťou . V tesnej blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, OC Bory, možnosti pre vychádzky alebo cyklstiku do prírody atď.

Cena : 100 000,- EUR

Tel : 0903 466 147, 0905 643 966

Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )

Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Rezervované - Predaj krásneho 1i bytu na ul. P.Horova aj so zariadením

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.