3izb byt s kompletnou rekonštrukciou na predaj - ulica Jána Poničana

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Bratislava
Devínska Nová Ves
J.Poničana
pred 177 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 171 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj 3 izbový byt, v ktorom práve prebieha kompletná rekonštrukcia, možno vášho budúceho domova, na ulici Jána Poničana v Devínskej Novej Vsi. Rekonštrukcia zahŕňa výmenu elektriny, rozvody vody a kanalizácie, novú kuchynskú linku so spotrebičmi, zabudované WC, novú kúpeľňu, podlahy, interiérové dvere, hladké a vymaľované steny.

Byt má veľkorysú plochu a výbornú dispozíciu. Pred bytom sa nachádza chodba s úložným priestorom, určená iba pre majiteľa bytu. Vstup do bytu prinesie príjemnú priestrannú chodbu s úložným priestorom. Kuchyňa je taktiež veľmi priestranná a svetlá a všetky izby sú nepriechodné. Loggia je prístupná z obývacej izby. K bytu patrí aj pivnica.

Úžitková plocha je 72,m2, loggia má 2m2, pivnica 1,25m2. Byt je orientovaný na 2 svetové strany a nachádza sa vo veľmi tichej lokalite.

Bytový dom je zateplený a vnútorné priestory prešli rekonštrukciou. Má 2 nové výťahy. Neďaleko sa nachádza nákupné centrum, obchody na Eisnerovej ulici. V blízkosti je základná škola a kompletná občianska vybavenosť. MHD zastávka je vzdialená približne 3 minúty.

Výhody tohto bytu:

- zrekonštruovaný byt je nový, nikto predtým ho nevyužíval

- veľkorysá plocha bytu a zaujímavá dispozícia

- viacero možností na uskladnenie vecí

- svetlá a priestranná kuchyňa

- centrum Devínskej Novej Vsi

- veľmi dobrá dopravná dostupnosť

- zelená a tichá lokalita

Rekonštrukcia bude hotová koncom januára 2021.

Cena zrekonštruovaného bytu je 159 900€. Cena je za top štandard REINS.

(fotky sú len ilustračné vizualizácie toho, ako môže tento byt vyzerať + už zrealizovaná rekonštrukcia bytu)

PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI REINS?

Nehnuteľnosti, ktoré ponúkame na predaj sú vlastnené priamo našou spoločnosťou. To znamená, že kupujete nehnuteľnosť s overeným právnym a technickým stavom priamo od spoločnosti s dobrou reputáciou a históriou.

Nehnuteľnosti sú k dispozícii na obhliadky kedykoľvek a nasťahovať sa môžete prakticky okamžite (pokiaľ nie sú v procese rekonštrukcie).

Pri rekonštrukciách nehnuteľností si dávame mimoriadne záležať na kvalite prác a použitých materiálov. Rekonštrukcie navrhuje priamo náš interný tím dizajnérov a architektov. Môžete sa spoľahnúť na účelové riešenia a nadčasový dizajn, ktorý sa vám bude páčiť aj o 10 rokov.

POTREBUJETE NAJPRV PREDAŤ NEHNUTEĽNOSŤ?

Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú!

Prečítajte si všetko o výhodnom predaji nehnuteľností na webstránke REINS alebo priamo zavolajte našim pracovníkom. Radi vám zodpovedieme všetky otázky.

REINS

Jednoduchý a komfortný predaj nehnuteľnosti

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: 3izb byt s kompletnou rekonštrukciou na predaj - ulica Jána Poničana

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.