Reality holding+ ponúka Na predaj 2 izbový byt Bratislava-Devínska Nová Ves Zavadilová - TOP po

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
51 m2

Poschodie:  
4. / 5

Vek stavby:  
< 10 rokov
Bratislava
Devínska Nová Ves
pred 356 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 347 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Holding + vám ponúka Na predaj pekný 2 izbový byt s loggiou a výhľadom na Devínsku kobylu na Zavadilovej ulici, Bratislava-Devínska Nová Ves.

Byt sa nachádza na 4. z 5. poschodí v novostavbe skolaudovanej v roku 2011. Vstup do bytovky je zabezpečený dverami na čip. Úžitková plocha je 51,3m2 z toho loggia predstavuje 4,3 m2 a pivnica má 1,8 m2.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky s kuchyňou ktorá je opticky oddelená barom a dlažbou, spálne, kúpeľne a samostatného WC.

Vchod do bytu je situovaný zo samostatnej uzavretej časti v ktorej sa nachádza murovaná pivnica prislúchajúca k bytu.

Pri vstupe do bytu vchádzame do chodby, kde sa po ľavej strane nachádza vstavaná skriňa so zrkadlom, ktorá zabezpečuje dostatočné množstvo úložného priestoru. Po pravej strane chodby sa za vstupnými dverami nachádza samostatné WC a kúpeľňa. Z chodby sa rovno dverami vstupuje do spálne. Naľavo na konci chodby (za vstavanou skriňou) je umiestnený vstup do obývacej miestnosti s kuchyňou. Kuchyňa je opticky oddelená od obývacej miestnosti dlažbou a barovým pultom, pod ktorým sa nachádzajú skrinky kuchynskej linky, všetko spolu zladené, aby vytváralo kompaktný a ucelený vzhľad a nepôsobilo rušivo. Pri barovom pulte sa nachádzajú barové stoličky. Z obývačky je východ na priestrannú loggiu s výhľadom na Devínsku kobylu, čo ocenia najmä tí, ktorí majú radi kopce a zeleň. V obývacej miestnosti sa nachádza aj klimatizácia, ktorá spríjemní pobyt v byte počas horúcich letných dní.

Výhodou sú nízke mesačné náklady, vzhľadom na to, že v dome je vlastná kotolňa, cca 75.-€ pre 2 osoby. Byt je v osobnom vlastníctve, kúpou ihneď voľný a jeho zariadenie po dohode ostáva novému vlastníkovi.

Cena 123 000,00 EUR/celkom. Kúpou tejto nehnuteľnosti získate poukaz na Kanárske ostrovy! Energetická trieda: A. Ev. číslo: 120424

Byt sa nachádza v časti Bratislava IV., Devínska nová Ves s výborným napojením na diaľničný obchvat a diaľnicu. V blízkosti sú obchody, služby, MHD, TESCO, LIDL, škola, škôlka, TERNO, Devínska Kobyla. Kontakt: 0917 206 206. Ďalších 7000 ponúk nájdete na www.realityholding.sk a ako BONUS vám ku kúpe dáme Kanárske ostrovy zdarma.Popis loklity: Byt sa nachádza v časti Bratislava IV., Devínska nová Ves s výborným napojením na diaľničný obchvat a diaľnicu. V blízkosti sú obchody, služby, MHD, TESCO, LIDL, škola, škôlka, TERNO, Devínska Kobyla.

Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Nie je
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.