Slnečný, teplý, 2-izbový byt s balkónom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Poschodie:  
4. / 4

Bratislava
Devínska Nová Ves
Opletalova
pred 305 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 303 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom  slnečný, teplý, 2-izbový byt s balkónom a orientáciou na JZ, na 4.poschodí zo štyroch. Strecha oblá je s nepochôdznym podkrovím (v lete sa byt zbytočne neprehrieva). Pekný výhľad do širokého okolia. Na východ je vidno Malé Karpaty, na juh Kamzík, na JZ Devínsku Kobylu a na Západ je za dobrého počasia vidieť aj 105 km vzdialené Alpy. Rozloha bytu je 67 m2. Byt je na Opletalovej ulici v Devínskej Novej Vsi. Byt má 15 rokov, tehla, s výťahom. Čistý vchod, pohodoví susedia. V dome je 19 bytov, na každom poschodí sú 4 byty.

Vchod do bytu je cez bezpečnostné dvere Sherlock, vo 4. bezpečnostnej triede. Interiérové dvere a zárubne sú z dubového masívu, podlahy drevené, z bukového dreva (spálňa) a plávajúce - laminátové (obývačka, kuchyňa). V kúpeľni a WC je dlažba. Kúrenie a ohrev teplej vody je zabezpečený plynovým kotlom priamo v byte. Vo vstupne hale je umiestnená vstavaná skriňa. Obývacia izba je spojená s kuchyňou. Z obývačky je východ na JZ orientovanú loggiu s plochou 7,3 m2. V byte je optickým káblom zabezpečené pripojenie na vysokorýchlostný internet a káblovú televíziu. V druhej izbe je manželská posteľ s nočnými stolíkmi z masívu, skriňa a komoda. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so spotrebičmi (chladnička s oddelenou mrazničkou, sklokeramická varná doska, digestor, elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka na riad, jedálenský stôl a stoličky. V obývačke je LED TV značky LG s uhlopriečkou 47“(120cm), konferenčný stolík a rozkladacia sedačka. Kúpeľna je s vaňou, kúpeľňovým nábytkom, a práčkou. WC je samostatne. Byt je vhodný pre 1 alebo 2 osoby, optimálne bez zvierat.

Byt je v tichej, rezidenčnej zóne. Celý areál okolo domu je oplotený a vjazd dovnútra je zabezpečený rampou, detské ihrisko v areáli. K bytu je k dispozícii vyhradené parkovacie miesto. Ďalšie vozidlo sa dá pohodlne zaparkovať vnútri areálu na príjazdovej ceste. Cca 100m od domu je Samoška, Pizzeria. Cca 50 m od vjazdu do areálu je autobusová zastávka. K závodu VW je to autom cca 2 minúty, do Hornbachu ca 5 minút, do nákupného centra Bory Mall cca 6 minút. V blízkosti bytu je možnosť bicyklovania, behania, turistiky aj peších výletov k rieke Morava, ako aj výletov do neďalekých Malých Karpát. Neďaleko je aj Most Slobody s prechodom pre peších a cyklistov do Rakúska a blízkeho zámku Schlosshof.

Byt je k dispozícii od 1.6.2018. 

Cena prenájmu je 550Eur + 100Eur energie

Kontakt: Vladimír Pokorský, vladimir.pokorsky@artegos.eu, tel.: 0903 427 405

Kompletné info aj tu: artegos.eu

Nájdete nás aj na facebooku – Artegos – realitná kancelária –  kde je pravidelne prezentovaná naša ponuka nehnuteľností.

Podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej „GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov udeľujem Artegos s.r.o., Studienka 601, 908 75 Studienka, IČO: 50735462  súhlas so spracovaním môjho telefonického kontaktu a e-mailovej adresy a to na marketingové účely, ako aj na účely zasielania obchodných ponúk. Tento súhlas udeľujem na dobu neurčitú. Zároveň prehlasujem, že poskytnutie uvedených údajov je dobrovoľné a beriem na vedomie, že svoj súhlas so spracovaním údajov môžem bezplatne a kedykoľvek odvolať zaslaním informácie na adresu info@artegos.eu

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie

Na mape: Slnečný, teplý, 2-izbový byt s balkónom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.