Zrekonštruovaný a zariadený 3 izbový byt v Devínskej Novej Vsi

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
6. / 8

Bratislava
Devínska Nová Ves
Eisnerova
pred 102 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 100 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj zariadený 3 izbový byt v Devinskej Novej Vsi na Eisnerovej ulici. Celková výmera je 73 m2, byt sa nachádza na 6 poschodí z 8, dom má výťah, na poschodí sú iba dva byty.

Dobrá dispozícia, hala so vstavanou skriňou, samostatná kuchyňa, tri nepriechodné izby, samostatná kúpeľňa a Wc, v obývacej izbe je loggia a k bytu prináleží pivničná kobka na prízemí bytového domu. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2016: odstránenie "jadra" a vymurovanie kúpeľne/WC, nová sanita a obklady kúpeľňa/WC, nová kuchynská linka, nové obklady a parkety vo zvyšku bytu, nové okná, nové bezpečnostné dvere Sherlock. Rozmery miestností: obývacia izba 19,14 m2, izba 1 12.20 m2, izba 2 11.96 m2, kuchyňa 10.53 m2, kúpeľňa 2.96 m2, Wc 1.00 m2, chodba 2.40 m2, hala 8.12 m2. Celková plocha bytu 69,98 m2 + loggia 3.47 m2 + pivničná kobka 1.67 m2.

Byt je možné financovať aj prostredníctvom Hú a je kúpou voľný.

Lokalita je ideálna pre pokojné rodinné bývanie. Menšia mestská časť ohraničená prírodným prostredím Karpát a povodia Moravy. Priame okolie tvorí zástavba nových rodinných domov, za domom sa nachádza prírodná chránená oblasť Malých Karpát. Bytový dom má výbornú pešiu dostupnosť plnej občianskej vybavenosti, predajňa potravín Lidl, pár minút pešo nákupná galéria so supermarketom Tesco, zastávka MHD (20, 21, 120).

V okolí nájdete množstvo detských ihrísk a športovísk (tenisové kurty, bežecké trate, futbalový štadión, baseballové ihrisko, ihrisko pre pozemný hokej), niekoľko základných škôl, škôlky, centrum voľného času, materské centrum. V pešej dostupnosti je tiež zdravotné stredisko, kostol, pošta, fitnes centrum, kaviarne, reštaurácie, predajňa Kraj. V susedstve sa nachádza prevádzka veľkoobchodu Metro a nová časť Bratislavy Bory. Devínska Nová Ves ponúka i široký priestor pre rekreačné a záujmové vyžitie. Devínska Kobyla, Pieskovec, povodie Moravy, cyklo chodník až do Rakúska, hrad Devín či rybník.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: Zrekonštruovaný a zariadený 3 izbový byt v Devínskej Novej Vsi

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.