2 izb. byt s krásnym výhľadom v Karlovej Vsi, Adámiho ul., 55 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
8. / 12

Bratislava
Dlhé diely
Adámiho
pred 335 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 330 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme 2 izb. byt s krásnym výhľadom v Bratislave - Karlovej Vsi, Adámiho ul.

Byt o výmere 55 m2, nachádza sa na 8. poschodí z 12 v zateplenom bytovom dome, s výťahom (3x). Pekné priestranné izby, každá o výmere 19 m2.

Byt je po celkovej rekonštrukcii (v r. 2013), nový 2-ročný rolldoor. V kuchyni rohová kuchynská linka. WC, samostatná kúpelňa. Bezpečnostné dvere. K bytu prináleží pivnica. V prípade záujmu je v cene taktiež predsieňová zostava, kuchynský stôl so stoličkami, práčka, a iné podľa dohody.

V okolí kompletná občianska vybavenosť, základná škola, škôlky, obchody, 5 min. pešo poliklinika, bezproblémová doprava do centra električkou.

_________________

Cena je vrátane provízie realitnej spoločnosti, v rámci ktorej Vám zabezpečíme kompletný právny servis našou advokátskou kanceláriou - vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv bez potreby návštevy notára, autorizácia kúpnej zmluvy advokátom, vyhotovenie návrhu na vklad, uhradíme katastrálne poplatky (vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností), zápis vlastníckeho práva do 20 dní, uhradíme správne poplatky za originál listu vlastníctva a samozrejme Vám poskytneme i kompletné právne poradenstvo týkajúce sa celého procesu kúpy nehnuteľnosti.

Spolupracujeme s takmer všetkými bankami, takže Vám naviac pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru v prípade Vášho záujmu bezplatne pomôžeme pri výbere najvhodnejšej banky podľa stanovených kritérií ako i následného vybavenia tohto úveru.

VŽDY NAJNIŽŠIA CENA TEJTO NEHNUTEĽNOSTI NA TRHU ! Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, už nemusíte zdĺhavo surfovať po internete a hľadať prípadnú lepšiu cenu. Pokojne nám zavolajte. Pri Vašom záujme o jej kúpu, prezrieme ponuku konkurencie, a ak nájdeme identickú nehnuteľnosť za cenu nižšiu ako uvádzame my a ponuka konkurencie nie je zavádzajúca, vždy bude naša výsledná cena upravená tak, aby bola najnižšia na trhu.

Tešíme sa na spoluprácu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: 2 izb. byt s krásnym výhľadom v Karlovej Vsi, Adámiho ul., 55 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.