3 izb. byt, Pribišova ul., 7/10, veľká loggia - čiastočne zariadený

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
7. / 10

Bratislava
Dlhé diely
Pribišova
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 230 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt  na Pribišovej ul. v Bratislava-Karlova Ves – časť Dlhé Diely.

Byt o celkovej úžitkovej ploche 76,5 m2 (z toho loggia 4,5 m2) sa nachádza na 7. poschodí z 10 s výťahom v panelovom bytovom dome.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej sa vchádza do všetkých miestností bytu. Všetky izby sú samostatné a nepriechodné. Ďalej pozostáva zo samostatnej kuchyne, priestrannej obývacej izby s loggiou, dvoch spální, kúpeľne a samostatného WC. K bytu prislúcha tiež latková pivnica na 2. poschodí. Nad bytom je len 1 byt a potom terasa.

Byt je príjemný, tichý a slnečný.  Orientovaný na východ. Pod oknami je pešia zóna, žiadne autá.

V byte prebehla kompletná rekonštrukcia: plastové okná,  omietky, SDK podhľady, kompletné nové elektrické rozvody, počítačová sieť, televízne rozvody, bezpečnostné dvere Sherlock, v chodbe, kuchyni, kúpeľni a WC dlažba a v obývacej izbe je plávajúca podlaha. Vo vstupnej chodbe je vstavaná skriňa, botník a v malej chodbe ďalšia vstavaná skriňa. Vstavaná skriňa sa nachádza aj v spálni.

Súčasťou bytu ostáva aj väčšina vybavenia podľa dohody so záujemcom.

Bytový dom je zateplený, má 3 nové výťahy, zrekonštruované vstupné a spoločné priestory a zároveň boli menené rozvody kanalizácie, teplej a studenej vody.

Nachádza sa vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V okolí sa nachádza Billa, pošta, banky, drogérie, mäsiarstvo, lekárne, škola, škôlka, ihriská, Terno, Tesco Express, reštaurácie, kaviarne, zastávka MHD. Dostupnosť do centra mesta je veľmi dobrá autom aj MHD (cca. 15 minút). Pár minút pešou chôdzou od domu sa nachádza les s možnosťou prechádzok, turistiky, opekačky.

K bytu je možné prenajať parkovacie miesto vedľa bytového domu.

Byt je kúpou voľný.

Cena bytu je 155 000 €

PROVÍZIA PRE RK: 2,00% Z KÚPNEJ CENY PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS NOTÁRSKE POPLATKY KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podla sadzobníka advokáta)

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 3 izb. byt, Pribišova ul., 7/10, veľká loggia - čiastočne zariadený

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.