3-izb., Veternicova, Karlova Ves, tiché prostredie, pri dome je les

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
66 m2

Poschodie:  
8. / 8

Bratislava
Dlhé diely
Veternicová
pred 169 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 165 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3-izb. byt na ul. Veternicova, Karlova Ves.

Byt s úžitkovou plochou 66,87 m2 sa nachádza na 8.p./8 v panelovom dome. Strecha je v poriadku, bola opravovaná v roku 2009.

Byt je čiastočne zrekonštruovaný. V roku 2002 sa dávali plávajúce podlahy do všetkých troch izieb. V kuchyni je odvtedy korok. V celom byte sú od roku 2006 plastové okná. V kúpeľni, v predsieni, na lodžií a vo WC je od roku 2002 dlažba. V byte zostane rolldoor skriňa v predsieni vmontovaná od roku 2002. Inak bude byt prázdny. Kuchynská linka je pôvodná, drevená. Jadro kúpeľne je murované.

Orientácia bytu je JZ až S. Menšia a väčšia izba sú orientované na juhozápad a kuchyňa a obývačka na sever. Zo všetkých izieb a kuchyne je vidieť v podstate iba les. Výhľad z bytu je jeho veľmi veľkou prednosťou a vyznačuje sa kľudom a zeleňou.

Celková úžitková plocha bytu je 66,87 m2. Izby majú rozmery:16,71 m2 (obývačka), 13,60 m2 (prvá izba) a 9,83 m2 (druhá izba). Kuchyňa 8,69 m2. Lodžia má 3,47 m2 (nie je započítaná do úžitkovej plochy). Teda celková plocha je 70,34 m2 (úžitková plocha + lodžia). K bytu patrí aj latková pivnica.

Dom bol dokončený v roku 1994. Je zateplený minerálnou vatou od roku 2012. Spoločné priestory v dome sú pôvodné, boli ale dávané plastové okná na schodištiach a v pivniciach a vchodové dvere do domu sú tiež plastové. Vchod do domu ma nový bezkontaktný spôsob prístupu. Plánuje sa kompletná modernizácia domových interiérov a výťahov zo Štátneho fondu rozvoja bývania. Spoluvlastnícky podiel k pozemku pod bytovým domom máme.

Pri dome je aj parkovisko, detské preliezky a pieskovisko. Potraviny a zastávka autobusu (konečná stanica) sú asi 5 min a základná škola A. Dubčeka asi 10 min pešo. Má veľmi výhodnú polohu, keďže je hneď pri lese.

Nehnuteľnosť bez tiarch.

Byt je k dispozícií ihneď.

K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia 2.000,- € v rámci ktorej Vám zabezpečíme:

- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti

- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €

- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: 0907 407 754, 0948 598 398, 0903 853 035, prípadne email: lionreal@lionreal.sk

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 3-izb., Veternicova, Karlova Ves, tiché prostredie, pri dome je les

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.