Veľký 3,5 –izb. byt v Butterfly, BA – Karlova Ves, znížená cena!!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m2

Bratislava
Dlhé diely
Matejkova
pred 500 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 496 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Tento 3,5 izbový s výmerou 120 m2 prekvapí najmä svojou svetlosťou. Veľké okná pocitovo zväčšujú priestory a poskytujú nádherné výhľady. Svojou výmerou (43,26 m2) je veľkorysá najmä obývačka so vstupom z predsiene a výstupom na balkón o výmere (6,60 m2). Z obývačky je vstup do vedľa sa nachádzajúcej kuchyne (9,77 m2). Veľmi príjemné sú aj spálňa (18,75 m2) s balkónom (1,48 m2), detská izba (11,7 m2) a vedľa detskej izby situovaná pracovňa (8,55 m2). Všetky izby majú samostatný vstup.

V byte sa nachádza samostatný šatník, hosťovské WC s umývadlom a kúpeľňa s vírivou vaňou, sprchovacím kútom, dvoma umývadlami, WC a bidetom. Okná v celom byte sú dvojkomorové plastové, s vonkajšími plastovými roletami. Podlahy sú z keramickej dlažby, s výnimkou menších izieb, v ktorých sú laminátové parkety.

Komfort bývania zväčšuje krb na pevné palivo v obývačke, vlastné podlahové kúrenie, dve klimatizačné jednotky (v obývačke a spálni), dve vedľa seba sa nachádzajúce parkovacie miesta v suteréne domu. Rodiny s deťmi ocenia k domu priliehajúcu záhradu s detským ihriskom. V dome je k dispozícii posilňovňa s ping-pongovým stolom.

Bytový dom s romantickým názvom Butterfly bol postavený vo svahovitom teréne v Bratislave, Karlovej Vsi, kolaudovaný bol v roku 1999. Dom aj záhrada sú oplotené, vstup na pozemok je bránou na diaľkové ovládanie.

Mesačný zálohový predpis na byt a dve parkovacie miesta je 120 EUR, k nim treba pripočítať náklady na spotrebu elektriny a plynu v byte.

Kúpna cena: znížená na 217 tis.- EUR z pôvodných 240 tis. EUR (v prípade záujmu môže v byte zostať na mieru vyrobený nábytok). Každé parkovacie miesto 13 000,- EUR. Kúpa parkovacích miest nie je podmienkou.

Volajte: 0903 766 456, 0905 766 456

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Veľký 3,5 –izb. byt v Butterfly, BA – Karlova Ves, znížená cena!!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.