4- izbový byt na Beniakovej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
84 m2

Poschodie:  
5. / 8

Bratislava
Dlhé diely
Beniakova
pred 279 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 278 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom  veľký 4 izb. byt o celkovej podlahovej ploche 84 m2 + loggia na Beniakovej ulici v Karlovej Vsi. Byt je na 5/8 poschodí zatepleného bytového domu a je po práve dokončenej čiastočnej rekonštrukcii.

Byt sa nachádza vo veľmi obľúbenej a vyhľadávanej lokalite, v blízkosti domu školy, škôlky, Tesco, Billa, Devínska koliba. Zároveň rýchla dostupnosť do centra- električková zastávka vo vzdialenosti cca. 3 min., zastávka trolejbusu cca. 5 min chôdze. Tiché a kľudné miesto na bývanie s parkovaním v okolí domu.

V byte sú plastové okná, plávajúca podlaha, nové zariadenie kúpeľne, obklady v kuchyni, umývadlá, batérie a nové WC. Nová kuchynská linka so spotrebičmi - plynový sporák s elektrickou rúrou, mikrovlnná rúra, chladnička, rýchlovarná kanvica, práčka a vysávač. V byte je nová maľovka.

Dispozícia bytu - veľká vstupná hala, kúpeľňa, samostatné WC, obývacia izba, 3 nepriechodné spálne, samostatná kuchyňa s veľkou loggiou. Byt je čiastočne zariadený (Viď. fotografie- postele, písacie stolíky..).

Cena za prenájom je 660 eur + energie 200 eur/mesiac.Kontakt: Mgr. Klaudia Villemová, villemova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 167Nájdete nás aj na facebooku – Maxim Real FCB – kde, je pravidelne prezentovaná naša ponuka nehnuteľností.

Prečo si prenajať tento byt? :

- Lokalita

- Dobrá cena

Kontakt: Mgr. Klaudia Villemová, villemova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 167

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: 4- izbový byt na Beniakovej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.