3 izbový priestranný byt môžete prerobiť na plnohodnotný 4 izbový byt: Bratislava - Karlova V

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
78 m2

Poschodie:  
6. / 8

Bratislava
Dlhé diely
Nad lúčkami
pred 249 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 248 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj: 3 izbový byt, Bratislava - Karlova Ves - Nad lúčkami, podlahová plocha bytu 78 m2, celková plocha bytu 82 m2, 6. poschodie z 8. poschodí.

DISPOZÍCIA BYTU (pôdorys bytu je priložený): 3 samostatné izby, hala, kuchyňa s východom na loggiu, chodba, kúpeľňa, samostatné WC, pivničná kobka. Byt sa dá prerobiť na plnohodnotný 4 izbový byt (viď. príloha).

POPIS BYTU: priestranný 3 izbový byt sa nachádza na šiestom z ôsmych poschodí, na ktoré vás pohodlne dovezie osobný výťah. Byt je takmer kompletne zrekonštruovaný - má murované jadro (okrem zadnej steny stúpačiek), na stenách má stierky, osadený je plastovými oknami s izolačným dvojsklom a interiérovými žalúziami. Celý byt bezpečne uzatvárajú kvalitné bezpečnostné vstupné dvere. V izbách je položená plávajúca podlaha (v obývačke je dlážkovina), ostatnú časť bytu, vrátane loggie, pokrýva keramická dlažba. Teplo zabezpečuje ústredné kúrenie s radiátormi, ktorý riadia termostatické ventily a pomerové merače tepla, takže hospodárenie máte plne vo svojich rukách. V kuchyni je umiestnená rohová kuchynská linka so sporákom a digestorom a hneď vedľa nej máte dostatok priestoru na stolovanie. Vstavaná skriňa ROLDOR v hale tvaru L vám poskytnú dostatok úložného priestoru pre vaše veci. Z kuchyne vstúpite na loggia zasklenú fínskym zasklievacím systémom, kde si v pokoji môžete vychutnať rannú kávičku a zároveň sa kochať nádherným výhľadom na Malé Karpaty, televíznu vežu Kamzík a na veľkú časť Bratislavy.

Na poschodí sa nachádzajú len 2 byty, takže sa žiadneho veľkého ruchu nemusíte obávať a súkromie máte zabezpečené.

Bytový dom je 25-ročná panelová stavba, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou - je zateplený s novou fasádou, má urobenú strechu, vstupné dvere na čip a poštové schránky, nové stúpačky (studená a teplá voda, odpad) a nový výťah. Všetky tieto rekonštrukcie sú už zrealizované, takže vás v budúcnosti nebudú obťažovať a zároveň zvyšujú hodnotu vášho bytu. Parkovať môžete pohodlne priamo pri dome kedykoľvek v priebehu dňa alebo na okolitých parkoviskách.

LOKALITA BYTU: tento priestranný 3 izbový byt má prevažne východo-západnú orientáciu, a tak budete mať dostatok slnečného svetla práve v tie časti dňa, kedy budete doma vy po práci alebo vaše dieťa zo školy. Nachádza sa v tichej, zelenej lokalite Karlovej Vsi, kde máte dobrú občiansku vybavenosť: materské, základné a stredné školy, obchody a reštaurácie, banky, poštu, kostol a MHD. Aktívne relaxovať a získavať dobrú kondíciu môžete v lesoparku SNP smerom na Staré Grunty alebo na opačnej strane nad Dlhými Dielami.

VÝHODY BYTU: tichá lokalita, kompletne zrekonštruovaný bytový dom, len 2 byty na poschodí, 3 samostatné izby, priestranný byt, krásny výhľad, možnosť prerobenia na 4 izbový byt...

CENA ZA PREDAJ BYTU: 165 000 € (aj na úver).

Ak hľadáte priestranný 3 izbový byt vo výbornej lokalite, tak mi ZAVOLAJTE na číslo 0905 472 808 a dohodnite si nezáväznú obhliadku čo najskôr, aby vám neušiel váš nový domov :-)...

Ak táto nehnuteľnosť nie je celkom podľa vašich predstáv, POZRITE SI NA NAŠEJ WEB-STRÁNKE ďalšie ponuky, medzi ktorými sa môže ukrývať vami vysnívaná nehnuteľnosť. Alebo VYPLŇTE A ODOŠLITE E-MAIL so svojimi predstavami o bývaní. Pokúsime sa ich čo najskôr naplniť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: 3 izbový priestranný byt môžete prerobiť na plnohodnotný 4 izbový byt: Bratislava - Karlova V

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.