LEXXUS-PREDAJ atraktívny 5 izbový byt v Condominium Renesaince - garáž

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
240 m2

Poschodie:  
1. / 5

Bratislava
Dlhé diely
V.Hložníka
pred 289 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 263 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj - veľkometrážny štýlový byt vo vyhľadávanom bytovom komplexe Condominium Renesaince s výhľadom na Rakúsko. Veľkorysá dispozícia bytu s podlahovou plochou 240,54 m2 s balkónom 8,18 m2 a dvoma terasami spolu o výmere 58,3 m2 s juho-západnou orientáciou ponúka komfort náročnej klientele či väčšej rodine. Čiastočne zariadený byt sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží s priamym vstupom výťahom do podzemnej rezidenčnej garáže kde sa nachádza parkovacie státie k bytu a takisto k murovanej pivničnej kobke s výmerou 12,83 m2. Klimatizovaný byt s krbom, hliníkovými oknami, exteriérovými žalúziami a vlastným kúrením je príjemne dispozične rozdelený na dennú a nočnú časť.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná hala so vstavanými šatníkmi, priestranná obývacia izba s krbom a hlavnou terasou, kuchynský kút s jedálňou a druhou terasou, chodba nočného traktu s hosťovskou toaletou, dve spálne, kúpeľňa a šatník, hlavná spálňa s kúpeľňou, šatníkom a balkónom.

K bytu prislúcha jedno garážové státie v podzemnej garáži a jedno exteriérové státie pred vchodom bytového domu. Komplex siedmich bytových domov v rámci Condominia je v uzavretom areáli s bezpečnostnou službou. Byt sa aktuálne ponúka s dlhodobým nájomcom, obhliadky sú možné v prípade vážneho a seriózneho záujmu na základe informácii a fotodokumentácie. TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: LEXXUS-PREDAJ atraktívny 5 izbový byt v Condominium Renesaince - garáž

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.