Na predaj 4 izbový byt v 10 ročnej novostavbe na ul. Jána Stanislava, v mestskej časti Bratislav

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
96 m2

Bratislava
Dlhé diely
J.Stanislava
pred 265 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 265 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ide o nadštandardný 4 izbový byt v 10 ročnej novostavbe vo veľmi dobrom stave na ul. Jána Stanislava, v mestskej časti Bratislava - Karlova Ves. Plocha bytu je 96,33 m2. K bytu prislúcha balkón o rozlohy 4 m2 a 2 x pivnica.

Stav bytu:

.: Byt je umiestnený na v bytovom dome na svahu 1. nadzemnom podlaží (pod bytom sú ešte 2 podlažia bytov) a je nadštandardne zrekonštruovaný. Viď fotogaléria. Štandard byťu zahrňuje novú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi (nepoužitá chladnička, nová indukčná varná doska, teplovzdušná rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, digestor), plastové okná, bezpečnostné dvere, 4 x vstavané skrine, dýhované parkety, priestranná veľká kúpeľňa zahrňuje aj rohovú vaňu, sprchovací kút, toalllllletu, priestor pre práčku. V prípade záujmu je možné odkúpiť aj zariadenie bytu.

Bytový dom:

.: Dom je zateplený a vo veľmi dobrom stave. Areál domu zahrňuje aj oplotené detské ihrisko. K bytu je možné odkúpiť aj garážové státie, ktoré je zapísané na liste vlastníctva a je v rámci bytového domu. Správcovské poplatky sú vo výške 169 € pre 2 osoby.

Financovanie nehnuteľnosti:

.: Kúpu bytu je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. V prípade záujmu o úverovú ponuku môžete kontaktovať nášho pracovníka, ktorý Vám dohodne stretnutie s našim hypotekárnym špecialistom.

Občianska vybavenosť:

.: Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite Karlovej Vsi s dobrou dostupnosťou na občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádza pošta, hypermarket Billa, Gymnázium, základná škola, materská škola, pobočka banky, reštaurácie, fitness, cukráreň, zdravotné stredisko, skvelé napojenie na MHD, atď..

Bližšie informácie o nehnuteľnosti môžete získať na tomto odkaze:

http://www.negotreal.sk/nehnutelnost33154-na-predaj-4-izbovy-byt-na-jana-stanislava-|-bratislava-karlova-ves

-- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností... ďalej Vývojom v oblasti informačných systémov, tvorbou WEB-stránok, a iné ...

Ponúkaná cena už zahrňuje aj poplatky pre realitnú kanceláriu

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj 4 izbový byt v 10 ročnej novostavbe na ul. Jána Stanislava, v mestskej časti Bratislav

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.