NOVOSTAVBA 2 IZBOVÝ BYT S LOGGIOU, KRÁSNY VÝHĽAD - KV

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
4. / 7

Bratislava
Dlhé diely
Matejkova
pred 288 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 277 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny 2 izbový byt v novostavbe s pekne upraveným okolím domu na Matejkovej ulici v Bratislave - KV - časť Dlhé Diely. Byt je tichučký, orientovaný do dvoch strán (sever a juh) a je z neho krásny výhľad na Rakúsko. Dispozične pozostáva z obývačky prepojenej s kuchyňou - vstup na priestrannú loggiu o výmere 3,6 m2, samostatnej spáľne, kúpeľne s vaňou a oddelenou toaletou. K bytu prislúcha pivničná kobka o výmere 1,5 m2. Podlahová plocha bytu bez pivničnej kobky a loggie je 55 m². Keďže sa ja jedná o novostavbu, byt je nadštandardný, s vlastným kúrením - plynový kotol, ponúkaný ako kompletne zariadený s obrovskou výhodou - možnosť ihneď sa nasťahovať.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* lokalita: Bratislava - Karlova Ves, ulica Matejkova

* počet izieb: 2

* poschodie: 4/7

* výťah: áno

* obytná plocha: 55 m² bez loggie a pivničnej kobky

* stav: novostavba

* nádherný výhľad na Rakúsko

* bezproblémový a milí susedia

* kompletne zariadený

LOKALITA A OKOLIE:

Lokalita tejto nehnuteľnosti je zároveň aj jej najväčšou zbraňou. Byt sa nachádza na Dlhých Dieloch, čo umožňuje zájsť si pešo do lesa - lesopark Malé Karpaty, Devínska Kobyla - možnosť turistiky, vychádzok, cyklistika v zeleni, ale súčasne má vynikajúcu občiansku vybavenosť - škola, škôlka, športoviská, obchody, supermarket, reštaurácie, banky, detské ihrisko či park, a v neposlednom rade dostupnosť MHD. V skratke, investíciou do tejto nehnuteľnosti nebudete ukrátený o žiadny zážitok !

CELKOVÝ DOJEM:

Nakoľko sa byt nachádza v novostavbe, pôsobí veľmi moderne, je presvetlený a veľmi príjemný. Túto nehnuteľnosť ale robí zaujímavou krásny výhľad a blízkosť prírody. Vďaka priestrannej loggii a panoráme, byt poskytuje dokonalé miesto na oddych !

BONUS

* krásny výhľad

* novostavba

* blízko lesopark Malé Karpaty, Devínska Kobyla

CENA: 139.990,- EUR

V sprostredkovateľskej provízii 2000 ,- € je zahrnutý kompletný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID: 818088

Pre viac info: +421901789818

© text je autorským dielom a majetkom 1.BRATISLAVSKÉHO CENTRA REALÍT.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové

Na mape: NOVOSTAVBA 2 IZBOVÝ BYT S LOGGIOU, KRÁSNY VÝHĽAD - KV

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.