Priestranný 4i byt s veľkou loggiou na Adámiho

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
97 m2

Poschodie:  
6. / 6

Bratislava
Dlhé diely
Adámiho
pred 339 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 332 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na predaj priestranný 4 izbový byt s veľkou loggiou vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, na Adámiho ulici v Karlovej Vsi.

Dispozícia bytu: Byt sa nachádza na 6. poschodí zo 6 s výťahom. Celková plocha bytu je 97,02 m2, z toho samotný byt má 74,61 m2 + k nemu prislúcha loggia s rozlohou 10,38 m2 a veľká pivnica 12,03 m2. Loggia je z jednej časti zasklená. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou so šatníkom, 3 samostatnými izbami, priestrannou obývačkou, kuchyňou, ku ktorej prislúcha aj špajza, kúpeľňou a samostatným WC. Byt je príjemný, tichý, orientovaný na sever a juh.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v byte sú menené plastové okná, bezpečnostné dvere, časť loggie zasklená, plávajúca podlaha v izbe. Kúpeľňa, WC a kuchyňa sú v pôvodnom stave, vhodné na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. 

Okolie a vybavenosť: Ponúkaný byt sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v okolí (obchody, škola, škôlka, ihrisko, reštaurácie, kaviarne, zastávka MHD, poliklinika a pod.). Dostupnosť do centra mesta je veľmi dobrá autom aj MHD (cca. 15 minút).

Cena nehnuteľnosti je 144 000 € a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 147.000,-Eur celkom.

Kontakt: Mgr. Klaudia Villemová, villemova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 167

Kompletné info aj tu: http://maximreal.sk

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Mgr. Klaudia Villemová, villemova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 167

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: Priestranný 4i byt s veľkou loggiou na Adámiho

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.