REZERVOVANÉ! 4-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Bratislava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
83 m2

Poschodie:  
5. / 7

Bratislava
Dlhé diely
Veternicová
pred 104 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 97 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj 4-izbový byt v Bratislave vo vyhľadávanej lokalite na Dlhých dieloch. Rozloha bytu je 83 m2 a je po čiastočnej rekonštrukcií. Nachádza sa na 5. Poschodí z 8 v panelovom bytovom dome. Bytový dom má zrekonštruovanú strechu, zateplenú fasádu, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou 1,4 m2, v kuchyni loggia s rozlohou asi 2 m2.

V byte boli vymenené plastové okná. Bytové jadro je murované a kompletne rekonštruované. V celom byte sa nachádza linoleum okrem jednej izby, kde je umiestnená laminátová podlaha. Kuchynská linka bola robená na mieru a v byte sa nachádza veľa úložného priestoru ktorý bol taktiež robení na mieru.

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Doslova v tesnej blízkosti sa nachádza základná škola, čo poteší určite rodiny s deťmi. Druhá základná škola sa nachádza asi 7 minút chôdze, 10 minút materská škola, množstvo obchodov s potravinami, lekárne a iné obchody na rôzne využitie. Byt sa nachádza v jednosmernej ulici ktorá tým pádom ponúka absolútny kľud a aj bezpečie pre rodiny s deťmi. Dostupnosť do centra meste je mestskou hromadnou dopravou do 15 - 20 minút. Byt ponúka aj krásne využitie priľahlého lesa na prechádzky a menšiu turistiku.

Igor Rehák

RADO Reality Group

Tel: +421 915 066 860

E-mail: rehak@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ! 4-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Bratislava

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.