SUPER CENA! 3 samostatné izby ihneď k dispozícii vo vyhľadávanej lokalite Ľ.Fullu - Dlhé Diel

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

Poschodie:  
9. / 10

Bratislava
Dlhé diely
Ľ.Fullu
pred 71 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 71 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Z poverenia majiteľa Vám ponúkame na predaj pekný slnečný 3 -izbový byt na ulici Ľ.Fullu, Dlhé diely v Bratislave . Byt má celkovú rozlohu 74,92 m2 z toho loggia 5,23m2 a na 2poschodí laťková pivnica o rozlohe 1,6m2. Byt sa nachádza na 9poschodí z 10poschodového zatepleného panelového  bytového domu. Výhodou je že nad bytom je terasa, takže nemáte susedov nad sebou. Rekonštrukcia bytového domu prebehla zhruba pred 10 rokmi , strecha aj dom sú zateplené, v bytovke sa nachádzajú 3nové výťahy, 2 osobné 1 nákladný. Vchod veľmi čistý, udržiavaný, vstup na čip, stupačky zatiaľ pôvodné ale v dobrom stave. Na každom poschodí sú len 4 byty do ktorých je vstup cez uzamykateľnú chodbu. Susedia milí, bezkonfliktní.

Dispozícia bytu: byt pozostáva z troch samostatných izieb: priestranná vstupná hala 10,27m2 z ktorej sa dostanete po pravej strane do obývacej izby 23,69m2 s výstupom na loggiu 5,23m2, vedľa obývacej izby sa nachádza samostatná kuchyňa 9,5m2 , ďalej samostatná spálňa 9,96m2, samostatná detská izba 12,31m2 a kúpeľňa s toaletou 3,96m2.

V byte prebehla rekonštrukcia v roku 2011, všetky okná sú plastové s vonkajšími žalúziami, v izbách je plávajúca podlaha, v hale, kuchyni a kúpeľni dlažba, vstuplné dvere bezpečnostné, v hale vstavaná skriňa, elektrina pôvodná, nebol dôvod ju meniť. Kúpeľňa prešla dispozičnou úpravou ktorá sa spojila s toaletou. Byt je orientovaný na západ s výhľadom do vnútrobloku na námestie. Byt sa predáva tak ako vidíte na fotografiách. Ponúka výbornú možnosť novému majiteľovi prerobiť a zariadiť si ho podľa vlastných predstáv. Mesačné náklady 165Eur plus energie. Byt je v osobnom vlastníctve, predajom okamžite voľný, bez tiarch.Pozemok pod bytovkou tiež v osobnom vlastníctve. Parkovanie pred bytovým a v blízkom okolí.

VYHĽADÁVANÁ LOKALITA – výborná občianska vybavenosť a obľúbená lokalita, plaváreň vzdialená pár minút pešo, škola v tesnej blízkosti, výborný prístup autom, zastávky MHD a električky, billa 100metrov od domu, bezproblémová dostupnosť do centra mesta a tiež do prírody.

Cena nehnuteľnosti je 180.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 183.000,-Eur celkom. Pre dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať už dnes.

 Prečo kúpiť tento byt:

- Kúpou získavate dobre dispozične riešenú nehnuteľnosť 

- Komfortne, rýchlo a na pešo dostupnosť všetkých služieb a zastávky MHD

- Do bytu sa stačí len nasťahovať a bývať, len zariadiť byt podľa vlastných predstáv 

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real?

- Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

- Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma.

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne

Bližšie info a kontakt: Jana Martincová, martincova@maximreal.sk, telefón: 0903 311 817

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno

Na mape: SUPER CENA! 3 samostatné izby ihneď k dispozícii vo vyhľadávanej lokalite Ľ.Fullu - Dlhé Diel

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.