1-izbový byt, Bratislava IV. Dúbravka, Drobného ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m2

Poschodie:  
2. / 12

Bratislava
Dúbravka
Drobného
pred 313 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 313 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 1-izbový byt o celkovej rozlohe 34 m2 v lokalite Bratislava IV. Drobného ulica. Byt sa nachádza na 2.poschodí 12-poschodového zatepleného panelového bytového domu. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpelne, WC, jednej izby a samostatnej kuchyne. Parkovanie je verejné.

STAV BYTU:

Byt prešiel pre 5.rokmi rekonštrukciou, na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, okná sú plastové so žalúziami. Kúpelňa je zariadená sprchovacím kútom, umývadlom a práčkou. Úložný priestor je riešený vstavanou skriňou vo vstupnej chodbe. Izba je zariadená dvojlôžkom, menšou rozkladacou pohovkou, konferenčným stolíkom, relaxačným kreslom a písacím stolíkom so stoličkou a s monitorom k PC ktorý slúži aj ako TV. V kuchyni nájdete kuchynskú linku s plynovým sporákom, elektrickú rúru, mikrovlnú rúru, digestor a chladničku s mrazničkou. K dispozícií je aj pultové sedenie pre 2 osoby. Byt je k dispozícií ihneď, v cene nájmu sú zahrnuté aj poplatky za internet a energie.

PLATBY:

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačný nájom vo výške 400,- euro + depozit vo výške 400,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 400,- euro.

LOKALITA:

Daná lokalita patrí medzi vyhľadávané lokality na bývanie v rámci hlavného mesta, ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a dobrú dostupnosť do centra mesta.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 1-izbový byt, Bratislava IV. Dúbravka, Drobného ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.