1-izbový byt na prenájom, parking, klimatizácia, Cabanova, Dúbravka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
42 m2

Poschodie:  
4. / 6

Bratislava
Dúbravka
Cabanova
pred 84 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 81 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Zenith Reality Vám ponúka exkluzívne na prenájom priestranný, klimatizovaný jedno izbový byt s vlastným parkovacím miestom v spoločnom uzamknutom dvore na ulici Cabanová v mestskej časti Dúbravka. Byt sa nachádza v bytovom dome s výťahom na 4 podlaží. Celková rozloha obytnej plochy bytu predstavuje 42,5 m2, plus balkón o rozlohe 3,5 m2 a k bytu prislúcha veľká, murovaná pivnica o rozlohe 4,5 m2 na prízemí bytovky.

Byt je ihneď voľný s možnosťou obhliadok po dohode kedykoľvek. Byt je na kompletne novo vymaľovaný a pripravený na okamžité bývanie po dohode s majiteľkou.

Byt sa prenajíma kompletne a veľmi vkusne zariadený. Zariadenie bytu pozostáva: vstavaná trojkrídlová skriňa na chodbe, manželská posteľ, rohová sedačka, jedálenský stôl so stoličkami, Smart TV s Orange TV a vysokorýchlostným internetom, TV skrinka, výkonná klimatizácia, práčka a kompletne zariadená kuchynská linka so spotrebičmi. Dispozícia bytu pozostáva zo zádveria (vstupná chodba), otvorená izba v ktorej sa nachádza spacia časť, jedálenská časť a obývacia časť s kuchyňou.

Byt je vhodný na bývanie pre jednu osobu, prípadne pár a nie je problém bývanie s menším psíkom, po dohode s majiteľkou. Lokalita Cabanová ponúka skôr bývanie na skok od prírody a zelene, ako mestské bývanie. Centrum mesta je pritom necelých 12 minút autom (mimo špičky). Na skok od domu sa nachádza Devínska Kobyla s množstvom možností na prechádzky a športové vyžitie. Zároveň pri dome sa nachádzajú potraviny Kraj, kaviarne, reštaurácie a v OC Saratov kompletná občianska vybavenosť.

Cena za prenájom bytu je 450,- €/mesiac, plus 150,- €/mesiac za energie a parkovanie.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt 0903 259 219, email: huta@zenith-reality.sk

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: 1-izbový byt na prenájom, parking, klimatizácia, Cabanova, Dúbravka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.