2-izb. byt s vlastnou záhradou na Žatevnej ul. v Dúbravke

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
prízemie / 6

Bratislava
Dúbravka
Žatevná
pred 297 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 294 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

2-izb. byt s vlastnou záhradou na Žatevnej ul. v Dúbravke. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 56m2, umiestnený na prízemí v 6-poschodovej staršej tehlovej novostavbe (kolaudácia v r. 2003). K bytu prináleží terasa a záhrada o výmere 115m2. Tento súkromný pozemok je zabezpečený plotom. Zároveň, bytový dom disponuje aj vlastným dvorom s detským ihriskom a parkovacími miestami.

Byt je bezbariérový, výborne dispozične riešený, orientovaný na JZ. Obývacia izba je spojená s kuchynskou a jedálenskou častou do jedného priestranného celku, samostatná spálňa s veľkým vstavaným šatníkom a s východom na terasu so záhradou, veľká kúpeľňa s vaňou, samostatné WC a priestranná vstupná chodba so vstavanou skriňou. Byt má vlastné plynové kúrenie a nízke mesačné náklady – 130 EUR/3os + optický internet a TV.

Byt je situovaný v tichom prostredí, pričom záhradou susedí s rodinnými domami. Len kúsok hore ulicou a ocitnete sa v kopcoch Malých Karpát s historickou Vilou Rustikou, alebo vás očarí výhľad z Devínskej Kobyly na hrad Devín a Dunaj. Byt však súčasne ponúka aj kompletnú občiansku vybavenosť v blízkom okolí – školy, škôlky, detské centrum a ihriská, MHD (aj električky), zdravotné stredisko, lekárne, obchody, reštaurácie, kostol, zimný štadión, letné kúpalisko, či rýchle priame spojenie s OC BoryMall.

Cena: 154.600 EUR (vrátane provízie za služby RK).

Informácie o našich službách nájdete na: ipbreal.sk/o-nas/sluzby-pre-klientov

Kontakt: 0904368965; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 2-izb. byt s vlastnou záhradou na Žatevnej ul. v Dúbravke

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.