5-izb. byt Žatevná ul. - Dúbravka / 20 r. stavba /

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
106 m2

Poschodie:  
5. / 6

Bratislava
Dúbravka
Žatevná
pred 96 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 93 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný a slnečný 5- izbový byt Žatevná ul. ktorý sa nachádza v staršej 20 ročnej novostavbe na 5. poschodí 6 poschodového bytového domu. Samotný byt ma výmeru 106,39 m2 a prislúcha k nemu veľká slnečná terasa s prenádherným panoramatickým výhľadom na starú Dúbravku, rodinné domy a lesy Devínskej Kobyly. Táto ponuka je určená pre tých, ktorí hľadajú pokoj vo vyformovanej a stabilizovanej zóne.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej haly, obývacej izby prepojenej s kuchyňou, zo 4 samostatných izieb, šatníka, kúpeľne s vaňou a umývadlom spojenou s WC a ešte jedného samostatného WC s umývadlom, malý kumbál na medziposchodí a veľkej terasy s markízou. Vstup na terasu je z obývačky aj zo spálne.

V byte sú na podlahách drevené parkety kombinované s laminátom, v hale je dlažba, v šatníku sú na mieru robené skrine, interiérové dvere a zárubne sú drevené. Kúrenie aj ohrev vody je zabezpečený vlastným kotlom. Celkové náklady na byt vrátane kúrenia a elektriky sú cca 200.- EUR. Možnosť prenájmu parkovacieho miesta na súkromnom pozemku momentálne za 180.- EUR/rok.

V blízskosti domu sa nachádza  obchodný dom Saratov, taktiež vyhľadávaná British International School, základné školy, materské školy, potraviny Billa, Lidl, či Tesco. Dostupné su takisto Bory Mall, v budúcnosti taktiež nová nemocnica Bory.

Lokalita poskytuje skvelú príležitosť na rodinné výlety, množstvo turistických a cyklotrás,  v bezprostredne dostupnom prírodnom prostredí v podobe kopcov a lesov Devínskej Kobyly. Vyhľadávaná je Dúbravska hlavica napojená na Vojenskú cestu až na samotný vrchol Devínskej Kobyly taktiež nová rozhľadňa. Toto všetko sú  benefity, ktoré možu zohľadniť výber Vášho  nového bývania. - V prípade akýchkoľvek informácii ma kontaktovať na tel. 0903/210 582.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: 5-izb. byt Žatevná ul. - Dúbravka / 20 r. stavba /

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.