GRAHAMS - PRENÁJOM, 4-izbový byt, Červeňákova, Dúbravka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m2

Bratislava
Dúbravka
Červeňákova
pred 322 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 320 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom zaujímavo riešený, priestranný 4-izbový byt s vlastnou záhradou na Červeňákovej ulici v Bratislave, mestská časť Dúbravka. Byt je po kompletnej rekonštrukcii a nachádza sa na zvýšenom prízemí v 4-poschodovom bytovom dome. Jeho výmera predstavuje 80 m2 a prislúcha k nemu pivnica. Byt je vybavený klimatizáciou.

V okolí bytového domu je bezproblémové parkovanie. V prípade záujmu je po dohode s majiteľmi možnosť parkovať pred garážou ktorá slúži ako sklad (ktorý nie je predmetom nájmu).

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej haly, obývacej izby, troch samostatných nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne a WC. Kuchyňa je vyrobená z kvalitných materiálov a vybavená indukčnou varnou doskou, mikrovlnkou, práčkou a umývačkou riadu. V byte sa nachádzajú dve detské izby a spálňa. Kúpeľňa pozostáva z rohovej vírivej vane a umývadla. WC je samostatné, hneď vedľa kúpelne. Obývacia izba je priestranná a má priamy prístup do záhradky, ktorá je ideálna na hranie pre deti, je v nej veľa zelene a k dispozícií je aj trampolína, domček na hranie a hojdačky. Byt sa prenajíma kompletne zariadený a je k dispozícií ihneď.

Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádzajú športoviská, potraviny, školy aj materské škôlky, banky a iné.

Cena prenájmu predstavuje 600,- €/mes. + energie 250,- €/ mes

Zodpovedný maklér: Barbora Cabajová, kontakt: 0901 900 029, e-mail: cabajova@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: GRAHAMS - PRENÁJOM, 4-izbový byt, Červeňákova, Dúbravka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.