Krásny 3-izbový byt na Nejedlého ulici v Dúbravke

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
87 m2

Poschodie:  
5. / 6

Bratislava
Dúbravka
Nejedlého
pred 239 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 238 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na predaj 3 izbový byt v 11 ročnej novostavbe vo výbornej lokalite, s kompletnou občianskou vybavenosťou, na Nejedlého ulici v Dúbravke.

Dispozícia bytu: Byt sa nachádza na 5. poschodí z 6 s výťahom v zateplenom bytovom dome. Podlahová plocha bytu je 87,46 m2, vrátane balkóna (6 m2) a presklennej loggie (4,32 m2).

Byt pozostáva zo vstupnej haly odkiaľ napravo je denná časť bytu -  obývacia izba spojená s veľkou vkusnou kuchyňou a jedálenským kútom (27,78 m2) . Oproti vstupu je kúpeľňa, samostatná  WC a šatník.  Z haly  vedie chodba do nočnej časti bytu, kde sú dve izby -  spálňa (12,69 m2), detská izba (13,57 m2). 

Mesačné náklady 151 Eur - byt a 12 Eur garážové státie. 

Okolie a vybavenosť: Ponúkaný byt sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v okolí (škôlky, školy, ihriská, park, obchody, zastávka MHD a pod.). Dostupnosť do centra mesta je veľmi dobrá autom aj MHD (cca. 20 minút). Priamo pri bytovke je malý obchod s potravinami, jasle a detské ihrisko. Bytovka sa nachádza na 6 minút od zastávky Pri kríži. 

LOKALITA:

Dúbravka ponúka príjemné bývanie a výbornú občiansku vybavenosť. Výborná dostupnosť MHD, autom na diaľnicu smer ČR, Rakúsko, Maďarsko a bohaté nákupné (OD Saratovská, LIDL, OC BORY MALL) a rekreačné možnosti (množstvo bežeckých trás, cyklotrás, Dúbravské lesy, kúpalisko Rosnička, v blízkosti Železná studienka), ihriská, materské a základné školy. Do centra trvá cesta MHD 15 minút. Žiaden prestup. Zástavka električky aj autobusu je 2 minúty od vchodu. Autom cca 5-8 minút.

Cena nehnuteľnosti je 196.000,-Eur celkom  a sú v nej zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.  

K bytu sa dá dokúpiť parkovacie státie vo vnútornej garáži vo výmere 18 m2 - cena garážového státia je 12.000,- Eur + možná dohoda. 

Kontakt: Eleonóra Mišovichová, misovichova@maximreal.sk,tel.: 0915831166

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Eleonóra Mišovichová, misovichova@maximreal.sk,tel.: 0915831166

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Krásny 3-izbový byt na Nejedlého ulici v Dúbravke

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.