Krásny výhľad, rekonštrukcia, 3-izbový byt so zasklenou loggiou na ulici Drobného

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
7. / 12

Bratislava
Dúbravka
Drobného
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 92 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj slnečný 3- izbový byt v tichej a vyhľadávanej lokalite v mestskej časti Bratislava-Dúbravka, ulica Drobného.

Jedná sa o byt, ktorý sa nachádza na 7.poschodí s krásnym výhľadom. Orientácia väčšiny miestností je na JV, jedna izba je na S. Podlahová plocha je 70,80 m2, vrátane pivnice 2,31 m2 + zasklená loggia 4,80 m2. Spolu 75,6 m2. 

Mesačné náklady: 202 eur / 4 osoby, plyn 5 eur, elektrina 41 eur. Internet je optický od Orange. Susedia sú milí, na poschodí sa nachádzajú 4 byty.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2009. V byte sú menené bezpečnostné dvere, interiérové dvere, obložkové zárubne, elektrické rozvody, rozvody vody, stúpačky, plastové okná so žalúziami, stierky, podlahy, zväčšená kúpeľňa s wc, kuchynská linka vrátane všetkých potrebných zabudovaných spotrebičov. Bytový dom je zrekonštruovaný: fasáda, zateplenie, vstupné dvere, kazetové podhľady, poštové schránky, rekonštrukcia troch výťahov (2 osobné, 1 nákladný). Dom bol kolaudovaný v roku 1974. Parkovanie je možné priamo pri dome. 

Blízkosť Devínskej Kobyly Vám ponúka množstvo športových aktivít, turistické, bežecké a cyklistické trasy. V dobrej dostupnosti je hrad Devín s riekami Morava a Dunaj. Nachádza sa tu viacero materských, základných a stredných skôl, ako napríklad British school, Wonderschool, Bilikova, Nejedlého, Beňovského, stredná elektrotechnická K. Adlera, pedagogická, veterinárna,... V lokalite je dobrá občianská vybavenosť (potraviny, Lidl, Billa, obchodné centrum Saratov, zdravotné stredisko, lekáreň, kostol, okresný súd, kultúrny dom, parky, detské ihriská, športoviská Pekníkova, Bazovského, tenisové kurty, futbalové ihrisko, kúpalisko, reštaurácie, kaviarne, pošta, banky,...). Nákupné centrum Bory Mall, Metro, OBI, Hornbach, Decathlon sa nachádzajú iba pár minút autom. Do centra mesta sa dostanete rýchlo vďaka napojeniu na obchvat.

Cena nehnuteľnosti je 244.000,- eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.

Prečo si kúpiť tento byt:

- výborná lokalita

- zrekonštruovaný byt s loggiou a pivnicou

- ideálne bývanie pre rodiny s deťmi

Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@maximreal.sk, telefón: 0915 831 160

Radi Vám pomôžeme pri predaji aj Vašej nehnuteľnosti. Iba kvalitná a moderná prezentácia zabezpečí predaj v najvyššej možnej cene a v primeranom čase. Profesionálny fotograf dokáže nafotiť aj bežný byt tak, aby zaujal a nepotrebuje pritom fotky prikrášľovať alebo malé priestory naoko zväčšovať.  Ponúkame tiež atraktívne grafické spracovanie vizualizácie – možného dizajnového riešenia. Toto zaujme najmä klientov pri starších bytoch.  

Ukážka  prezentácie môžete vidieť tu: http://maximreal.sk/nehnutelnost/1402214/kvalitna-a-moderna-prezentacia.html

Naše služby vrátane právneho advokátskeho servisu sú pre vás bezplatné, akceptujeme vašu predajnú cenu.

Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@maximreal.sk, telefón: 0915 831 160

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Krásny výhľad, rekonštrukcia, 3-izbový byt so zasklenou loggiou na ulici Drobného

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.