Ponúkame zrekonštruovaný 4 izbový byt na ulici Bagarova v Dúbravke

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
1. / 4

Bratislava
Dúbravka
Bagarova
pred 85 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 84 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný 4-izbový byt s lukratívnou polohou na ulici Bagarova v Dúbravke. Nachádza sa na 1. NP v 4 poschodovom bytovom dome, ktorý prešiel rekonštrukciou spoločných priestorov a stúpačiek v roku 2019. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2017.

VÝMERA:

Byt má rozlohu 80 m2 z toho 7 m2 plne zasklenná loggia s krásnym výhľadom do tichého parku. K bytu prislúcha aj pivničná kobka.

REKONŠTRUKCIA:

Rekonštrukcia bytu bola realizovaná v roku 2017 (menené elektrické rozvody, odpad, plyn, voda, podlahy, dlažby, nová kúpeľňa, wc-geberit,...). V byte sú nové plastové okná, plávajúce podlahy, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnná rúra a plynová varná doska).

DISPOZÍCIA:

Obývacia izba je priestranná a ponúka priestor aj na jedálenský kút. Byt má tri samostatné spálne - nepriechodné, priestranné, orientované na slnečnú stranu. Okrem toho byt disponuje chodbou so šatníkovou skriňou, samostatnou toaletou a kúpeľňou.

LOKALITA:

Byt sa nachádza v zelenej časti Dúbravky na ulici Bagarova, v 4 poschodovom zateplenom dome na 1. poschodí. Skutočne bezproblémové parkovanie priamo pred domom. V blízkosti je výborná občianska vybavenosť: materské školy, základná škola, umelecká škola, stredná odborná škola, supermarket, zastávka MHD, pošta, detské ihriská ... - všetko na dosah ruky. Najväčšou výhodou tejto lokality je mimoriadne výhodná poloha s blízkym výjazdom na diaľničný obchvat. Vyhnutie sa akýmkoľvek ranným zápcham, ocení každý pracujúci človek. Pohľad s priestrannej loggie je však zelený a nerušený inými panelákmi.

Prečo kúpiť tento byt  :

- vynikajúca lokalita

- vhodný ako investícia

Cena nehnuteľnosti je 259.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 4.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 263.000,-Eur celkom.

Kontakt: Lucia Klinková, klinkova@maximreal.sk, tel: 0911 222 985

 

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: Ponúkame zrekonštruovaný 4 izbový byt na ulici Bagarova v Dúbravke

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.