PREDAJ 4i byt v Dúbravke, LOGGIA, na 1. posch. TOP POLOHA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
75 m2

Poschodie:  
1. / 8

Bratislava
Dúbravka
Nejedlého
pred 232 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 224 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný 4i byt na Nejedlého ul., v OV, s celkovou rozlohou 80 m2, s loggiou, s pivnicou. Nachádza sa na 1.p./8.p., v zateplenom dome, menené výťahy, nové vchodové brány na čip, menené stupačky a odpad. Byt má plastové okná, nové bezpečnostné vchodové dvere, pôvodná elektrika s novými ističmi. Bola menená rohová kuchynská linka zabudovaný sporák so sklokeramickou platňou a elektrická truba, digestor, kameninový drez. V kuchyni a v chodbe jednotná dlažba. V izbách plávajuca podlaha. Byt má peknú dispozíciu so samostatnými vstupmi okrem spálne. Orientácia bytu je na S - J stranu. TOP poloha v blízkosti domu je škôlka, škola, pošta, banky, spoje MHD, kompletná občianska vybavenosť, výborné napojenie na obchvat, v okolí veľa zelene. Mesačné náklady sú 195,- Eur/ 3 osoby plus elektrika. V byte nie je plyn. Pozemkom pod bytovým domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome.

Cena: 166.990,- EUR / možná dohoda/

Provízia je vrátane ceny a kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )

Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta)

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: PREDAJ 4i byt v Dúbravke, LOGGIA, na 1. posch. TOP POLOHA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.