Reality holding+ ponúka Bratislava-Dúbravka Ľuda Zúbka 1 izbový byt na predaj - TOP ponuka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
38 m2

Poschodie:  
5. / 8

Bratislava
Dúbravka
Ľ.Zúbka
pred 318 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 317 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Holding + vám ponúka Ponúkame Vám na predaj svetlý a útulný 1 izbový byt so zasklenou loggiou v Bratislave - mč. Dúbravka.

Byt disponuje celkovou úžitkovou plochou o výmere38 m2 vrátane loggie a pivnice, nachádza sa na 5/9 poschodí , zo západnou orientáciou.

Byt pred 6 rokmi prešiel rozsiahlejšou rekonštrukciou kde bola vymenená nová elektroinštalácia, plastové okná, keramické obklady a dlažby, laminátové podlahy, omietky a kuchynská linka so spotrebičmi), zrekonštruovaná bola aj loggia ktorá je zasklená bezramovým fínskym systémom.

Dispozícia bytu pozostáva z predsiene kde sa na ľavo nachádza samostatné WC a kúpeľňa so sprchovacím kútom, kuchyne, priestrannej izby kde sa nachádza nábytok na mieru (šatníkova skriňa, knižnica, pracovný stôl ).

Bytový dom a vchod je zateplený s novým výťahom. K bytu prislúcha pivnica v suteréne domu. Vo vlastníctve majiteľa je aj vysporiadaný podiel na pozemku pod bytovým domom.

V okolí bytového domu je plná občianska vybavenosť, obchody, športové ihriská, školy, detské ihrisko. Lokalita má dobré dopravné spojenie do centra.

Cena 90.000,- EUR/celkom ktorá zabezpečí kompletný právny a predajný servis (ZBZ, KZ, návrh na vklad, kataster, banky, preberací protokol).

Energetická trieda: B. Ev. číslo: 125327 Kontakt maklér: +421905595055, kontakt pobočka: +421905595055. Ďalších 7000 ponúk nájdete na www.realityholding.sk.

Popis loklity: Výborná lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Reality holding+ ponúka Bratislava-Dúbravka Ľuda Zúbka 1 izbový byt na predaj - TOP ponuka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.