Pri lese 2-izbový byt s loggiou na ul. Pri kríži, Dúbravka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
49 m2

Poschodie:  
2. / 8

Bratislava
Dúbravka
Pri kríži
pred 148 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 142 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj slnečný 2-izbový byt s veľmi príjemnou atmosférou na ulici Pri kríži v Dúbravke. Lokalita ponúka jedinečné spojenie mestského bývania v lone prírody. Užite si pokojné bývanie v krásnom prostredí Devínskej Kobyly s množstvom zelene. Byt je vhodné kúpiť aj ako investíciu. Byt je možné prerobiť na 2,5 izbový byt. 

Celková výmera bytu je 49,29 m2 + 3,5 m2 priestranná zasklenná loggia a nachádza sa na 2.poschodí z 8-ich. Je slnečný, tichý, orientovaný na západ s krásnym výhľadom na zeleň. Bytový dom je zrekonštruovaný a má výťah. Susedia sú milí a o dom a jeho okolie sa starajú. 

Dispozícia bytu: Z priestrannej chodby, v ktorej sa nachádzajú skrine a šatníkova zostava sa dostanete do všetkých miestností v byte. Obývačka je najväčšou miestnosťou, je veľmi pekne zariadená a nachádza sa v nej sedačka, kreslá, televízor, obývačková zostava. V spálni sa nachádza posteľ a skrinka. Kuchyňa ponúka dostatok úložného priestoru a disponuje potrebnými spotrebičmi, plynovým sporákom, drezom, chladničkou s mrazničkou, stolom so stoličkami. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, pračka. Toaleta je samostatná. K bytu prislúcha priestranná pivnica o výmere 1,74 m2.

Byt sa nachádza v pôvodnom, avšak vo veľmi zachovalom a udržiavanom stave. V spálni bolo vymenené plastové okno, ostatné okná sú drevené. Byt je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa.

Bytový dom bol kolaudovaný v roku 1992, t.j. má 29 rokov.

Mesačné náklady: 140 eur vrátane plynu a elektriny.

V okolí bytového domu je dostatok verejných parkovacích miest. Byt je kúpou voľný a je bez tiarch. K pozemku pod bytovým domom je zriadené právo stavby. LV je bez ťiarch.

Doporučujeme vidieť.

Blízkosť Devínskej Kobyly Vám ponúka množstvo športových aktivít, turistické, bežecké a cyklistické trasy. V dobrej dostupnosti je hrad Devín s riekami Morava a Dunaj. Dúbravka disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tu viacero materských, základných a stredných skôl, ako napríklad British school, Wonderschool, Pri kríži, Bilikova, Nejedlého, Beňovského, elektrotechnická K. Adlera, pedagogická, veterinárna,... V lokalite sa nachádzajú potraviny, zdravotné stredisko, lekáreň, kostol, okresný súd, kultúrny dom, parky, detské ihriská, športoviská Pekníkova, Bazovského, tenisové kurty, reštaurácie, kaviarne, pošta, banky,...). V blízkosti domu je zastávka MHD (autobus, električka). Nákupné centrum Bory Mall, Metro, OBI, Hornbach, Decathlon sa nachádzajú iba pár minút autom. Do centra mesta sa dostanete rýchlo vďaka napojeniu na obchvat.

Prečo kúpiť tento byt?:

- cena

- lokalita: blízkosť lesa, rýchla dostupnosť do centra

Cena nehnuteľnosti je 135.000,- Eur a sú v nej zahrnuté všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. 

Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@maximreal.sk, telefón: 0915 831 160

K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte najlepší úrok a znalecký posudok zadarmo!

Radi Vám pomôžeme pri predaji aj Vašej nehnuteľnosti. Iba kvalitná a moderná prezentácia  zabezpečí predaj v najvyššej možnej cene a v primeranom čase. Profesionálny fotograf nepotrebuje fotky prikrášľovať alebo malé priestory naoko zväčšovať.  Ponúkame tiež atraktívne grafické spracovanie vizualizácie – možného dizajnového riešenia.

Ukážka  prezentácie môžete vidieť tu: http://maximreal.sk/nehnutelnost/1402214/kvalitna-a-moderna-prezentacia.html

Naše služby, vrátane právneho advokátskeho servisu sú pre vás bezplatné, akceptujeme vašu predajnú cenu.

Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@maximreal.sk, telefón: 0915 831 160

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: Pri lese 2-izbový byt s loggiou na ul. Pri kríži, Dúbravka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.