V NÍZKOPODLAŽNOM DOME V TICHOM PROSTREDÍ PRI PARKU KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ 3 IZBOVÝ BYT S LO

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
2. / 4

Bratislava
Dúbravka
Gallayova
pred 135 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 134 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečný kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt v Dúbravke na Gallayovej ulici. Byt je v OV, má výmeru 70 m2, nachádza sa na 2. poschodí 4 poschodového domu bez výťahu.

Dom je zateplený, vchod zrekonštruovaný, vchodové brány na elektronický čip. K bytu prináleží pivnica a spoločná kočikáreň, kde sú vymenené nové plastové okná. Susedia sú slušní, nekonfliktní.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou – plávajúce podlahy, plastové okná s vnútornými žalúziami, nová elektroinštalácia v celom byte, zväčšená presvetlená kúpeľňa s dvomi umývadlami a skrinkami, práčkou a veľkou vaňou so sklenenou zástenou, toaleta s bidetovou sprchou, kvalitné presklené drevené interiérové dvere, certifikované bezpečnostné vchodové dvere, zväčšená kompletne vybavená kuchyňa so všetkými elektrospotrebičmi (sporák, digestor, veľká dvojmotorová chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, hriankovač), slnečná zasklená lodžia s výhľadom do parku. V byte je zapojená UPC TV a internet, možnosť pripojenia aj na Orange a Telekom.

Byt pozostáva z priestrannej obývačky, z dvoch moderne zariadených nepriechodných spální, chodby, zväčšenej kúpeľne a priestrannej kuchyne.

Prednosťou lokality je výborná občianska vybavenosť, v blízkosti je základná škola, materská škola, SPŠ elektrotechnická, British international School, obchodný dom Saratov so všetkými službami, zdravotné stredisko, lekárne, Billa, Lidl, trhovisko, cukráreň, pekáreň, banky, pošta, reštaurácie a puby, všetko peši dostupné. V blízkosti je aj multifunkčný športový areál spojený s atraktívnym detským ihriskom Pekníčka. Cca 4 km je vzdialené kúpalisko Rosnička. Peši je dostupná vyhľadávaná turistická oblasť Devínska Kobyla s turistickými chodníkmi, cyklotrasami a novou rozhľadňou. Prednosťou je rýchla a priama dostupnosť do centra a iných častí BA (zastávka MHD 150 m, autobus i električka). Byt je voľný ihneď k nasťahovaniu.

Možnosť financovať aj prostredníctvom Hú.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: V NÍZKOPODLAŽNOM DOME V TICHOM PROSTREDÍ PRI PARKU KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ 3 IZBOVÝ BYT S LO

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.