EUROPA – 3izb. byt, TEHLA, výborná lokalita, balkón, rekonštrukcia, Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
62 m2

Bratislava
pred 309 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 309 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EUROPA realitná kancelária Vám ponúka na predaj krásny 3 izbový byt s balkónom vo vyhľadávanej a príjemnej lokalite v Ružinove na ulici Planét. Byt o rozlohe 62 m2 sa nachádza na 3/3 poschodí tehlového bytového domu.

STAV BYTU:

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli vymenené plastové okná s trojsklom, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, drevené parkety v izbách, nové vstavané skrine. K bytu prislúcha pivnica o rozlohe cca 5m2.

DISPOZÍCIA BYTU:

Byt pozostáva z predsiene, chodby, kuchyne, obývacej miestnosti, 2 izieb, kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety. Je orientovaný na S a J.

VÝHODY KÚPY:

- tehlová stavba

- výborná lokalita

- čiastočná rekonštrukcia Vám umožňuje dokončiť si byt podľa vlastných predstáv

- svetlý byt

- balkón

- veľká pivnica

- dostatok úložného priestoru

- príjemní susedia

- dobrá dopravná dostupnosť

- dobrá občianska vybavenosť

Na bytovom dome prebieha kompletná rekonštrukcia zateplenie obvodových múrov, strechy, nové rozvody plynu, vody a kanalizácie, výmena plastových okien na schodiskách, výmena vchodových dverí s elektrickým vrátnikom, rekonštrukcia spoločných priestorov. Predpokladané ukončenie prác je plánované na 09/2018.

LOKALITA:

Príjemná a vyhľadávaná lokalita. V dostupnej blízkosti lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, školy, škôlky, poštu, potraviny, reštaurácie, oddychové zóny, sieť MHD. Lokalita ponúka možnosť športu i relaxu. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život.

Cena bytu je 146.900 vrátane pivnice a provízie pre RK, ktorú nám hradí majiteľ nehnuteľnosti.

Pri kúpe nehnuteľnosti pre Vás zabezpečíme kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností. Hradíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a notárske poplatky. V prípade kúpy nehnuteľnosti na úver, je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám pomôže s výberom hypotéky presne podľa Vašich možností za najvýhodnejších podmienok na trhu.

Kontakt na makléra:

Verona Štefanovičová, +421 914 777 842, verona.stefanovicova@rkeuropa.sk

S nami nekupujete iba byt alebo dom, ale domov. Odvážne tvrdenie? Presvedčte sa sami.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.