EUROPA – plnohodnotný 3i. byt, 69 m2, samostatné izby, tichá lokalita – Krásnohorská ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Bratislava
pred 365 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 364 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Europa RK ponúka exkluzívne na predaj plnohodnotný 3 izb. byt na Krásnohorskej ul. v Bratislave Petržalke. Byt sa nachádza na 8 p. / 8 p. v zateplenom obytnom dome.

Byt o podlahovej ploche 69 m2 vám ponúka tri plnohodnotné izby bohaté na priestor, kde sa nebudete cítiť stiesnene a každý z vás si v ňom nájde svoje miesto. Nakoľko bývate na najvyššom poschodí, nemusíte sa báť, že budete počuť kroky susedov nad vami, zároveň vám však počas letných mesiacov nebude horúco. Je to vďaka novej streche, ktorá je šikmá, čím vznikol vzduchový vankúš, ktorý zadržuje teplo. Týmto riešením sa znížila teplota počas letných mesiacov o cca 4 oC. Byt je ukrytý mimo hlavných ciest, čo vám zabezpečí tiché, pokojné a spokojné bývanie.

Byt je vďaka svojmu dispozičnému riešeniu jedným z najžiadanejších bytov na prenájom zo vstupnej haly sa vchádza do obývačky, menšej (detskej) izby, spálne, kuchyne, samostatného WC a kúpeľne. V menšej izbe je vstavaná skriňa, kde každý schová svoje veci, prípadne deti hračky. V spálni je po celej dĺžke izby vstavaná šatníková skriňa.

Kuchynská linka bola vyrobená na mieru, s dôrazom na praktickú stránku kuchyne. Dostatok odkladacích priestorov, pracovná plocha a sporák umiestnený na kraji ocení každý kto rád varí alebo pečie. Vstavané spotrebiče už len zvýrazňujú modernosť kuchyne. Orientácia bytu je J S.

Byt je po čiastočnej rekonštrukcii pôvodné umakartové jadro a pôvodné drevené okno v kuchyni, inak plávajúce podlahy v celom byte, vo vstupnej hale je plávajúca podlaha a dlažba, plastové okná v izbách, vymenené stupačky, zasklená a zateplená loggia. K bytu prislúcha aj pivnica.

Obytný dom je zateplený, nová strecha a výťah. Bezproblémové parkovanie pred domom aj vo večerných hodinách.

V okolí je výborná občianska vybavenosť školy a škôlky, detské ihriská, jazero Draždiak, pre športovcov Petržalská hrádza, v pešej dostupnosti obchody Samoška, Lidl, MHD (93, 95, 99, 98), banky a pod.

Tento 3 izb. byt na Krásnohorskej ul. je ideálny pre mladú rodinu alebo mladý pár, prípadne pre tých, ktorí začínajú rozmýšľať, aké by to bolo začať spolu bývať.

Výhody:

- výborná občianska vybavenosť a dostupnosť

- tichá lokalita

Cena: 125 000,-

Vrátane provízie RK a všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti.

Dovolím si Vás pozvať na obhliadku a rád Vám nehnuteľnosť osobne predstavím.

Kontakt na makléra:

Ing. Dominik Čačo, 0914 777 813, dominik.caco@rkeuropa.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.