EUROPA - s pekne veľkým výhľadom 3izbový 80m2 byt zo zasklenou loggiou ulica Stavbárska.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m2

Bratislava
pred 308 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 308 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľký 3 izbový byt 74m2 zo zasklenou loggiou v lokalite Vrakuňa. Byt je čiastočne zrekonštruovaný nachádza sa na 5p.zo 8p s výhľadom na Juho -západ.

Plastové okná, zasklená loggia, v chodbe vstavaná skriňa, v izbách plávajúca podlaha, internet. Pozemok pod domom je vo vlastníctve majiteľov bytov. Bytový dom prešiel rekonštrukciou.Zatepleny, zabudované samostatné kúrenie a ohrev teplej vody. V tesnej blízkosti sú škôlka, školy, Billa, Tesco, Kauflad a Lidl. Celková výmera bytu je 74 m2 plus loggia a pivničná kobka.K bytu patrí murovaný pivničný priestor. Pred domov je možné bezproblémové parkovanie.

V prípade akýchkoľvek otázok ma kedykoľvek kontaktujte. Teším sa na Vás pri našej prvej obhliadke.

Kontakt na makléra: Roman Szabo, 0914 777 822, roman.szabo@rkeuropa.sk

EUROPA realitná kancelária Bratislava I.

Cena: 100 000,-EUR

K cene bude pripočítaná provízia vrátane všetkých služieb a poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti. EUROPA za províziu poskytuje:

Viac ako 16 rokov skúsenosti RK na realitnom trhu. Zabezpečenie právnej a finančnej istoty pri predaji alebo prenájme nehnuteľnosti. Osobná obhliadka predávanej alebo prenajímanej nehnuteľnosti maklérom so získaním podrobných informácií od majiteľa a vlastná fotodokumentácia. Profesionálne spracovanie inzercie. Inzercia na viac ako 100 realitných portáloch na Slovensku i v zahraničí. Osobný prístup ku klientovi, pravidelná komunikácia makléra s klientom. Aktívne vyhľadávanie záujemcov o kúpu alebo prenájom. Obhliadky nehnuteľnosti s ich prezentáciou klientom realitným maklérom. Vysoko nadštandardné služby čo do kvality i rozsahu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.