EUROPA – SKVELÁ INVESTÍCIA: kúpa 3 izb. bytu následne na prenájom, Hlaváčikova, DD

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
76 m2

Bratislava
pred 340 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 339 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

VÝHODNÁ CENA. Predaj: 3 izb. byt, 71,79 m2, 3 nepriechodné izby, samostatná kuchyňa, balkón 3 m2, pivnica 1,2 m2, spoločný priestor na poschodí, OV, 2 posch. /12, 2 výťahy, Hlaváčikova ulica, Dlhé Diely.

Dom sa nachádza v krásnom, upravenom prostredí so zeleňou, blízko konečnej zastávky na Dlhých Dieloch. Priestranný byt má veľkú vstupnú halu, kde sa dajú umiestniť šatníkové skrine, alebo aj jedálenský stôl. Dvojkrídlovými dverami prechádzate do obývacej izby s balkónom, teraz využívanej ako spálňa. Je orientovaná na juhovýchod, z balkóna je krásny výhľad na vzrastlú zeleň pred domom. Ďalšie dve veľké izby majú vstup z predsiene /sú nepriechodné/. V súčasnosti je tu obývacia izba a spálňa. Samostatná kuchyňa s denným svetlom má peknú kuchynskú linku s plynovým sporákom a elektrickou rúrou, digestor, drez a chladničku. Je zariadená jedálenským stolom, skrinkami a poličkami, môže slúžiť ako srdce bytu na stretávanie sa celej rodiny /alebo komunity bytu/ pri dobrom jedle a príjemných rozhovoroch o živote. Kúpeľňa má umývadlo, vaňu a priestor pre práčku. Vedľa je samostatné wc. Byt má ústredné vykurovanie, pripojenie na plyn, elektro, internet a káblovú tv. Je čiastočne zrekonštruovaný, s plastovými oknami a laminátovou podlahou v dvoch izbách. K bytu prislúcha aj pivnica a pri vstupe na podlaží je uzamknutý spoločný priestor, využívaný 2 bytmi.

Byt je na 2. poschodí 12 poschodového domu s 2 výťahmi. Dom bol kompletne obnovený, nachádza sa v krásnom prostredí so zeleňou, s pešou zónou a detským ihriskom v blízkosti. Parkovať sa dá pred domom.

Sídlisko Dlhé Diely má kompletnú občiansku vybavenosť, reštaurácie, kaviarne, obchody /Tesco expres cca 100 m/, služby, školy, škôlky a linky MHD. Konečná trolejbusu je vzdialená asi 50 m. Lokalita ponúka široké športové aktivity, prechádzky v blízkom lese, cyklistické trasy, vodné športy a prechádzky na nábreží Dunaja. Zároveň je dom v blízkosti centra mesta, cca 10-15 minút autom alebo dopravou.

Byt s dobrým dispozičným riešením poskytuje príjemné a pohodové bývanie pre štvorčlennú rodinu, ale je výhodný aj ako investícia do kúpy s následným prenájmom aj pre 6 ľudí.

Mesačné platby: poplatky za služby a energie vo výške 234 Eur/3 osoby + plyn /5 Eur/ + elektro /28 Eur/.

Cena za byt je 129 000 Eur.

K cene bude pripočítaná provízia Realitnej kancelárie EUROPA.

Kontakt na Licencovaného realitného makléra NARKS:

akad. arch. Jana Antalová, PhD., 0914 777 820, jana.antalova@rkeuropa.sk

RK EUROPA za províziu poskytuje:

Viac ako 16 rokov skúseností RK na realitnom trhu.

Osobná obhliadka predávanej alebo prenajímanej nehnuteľnosti maklérom so získaním podrobných informácií od majiteľa a vlastná fotodokumentácia.

Profesionálne spracovanie inzercie.

Inzercia na viac ako 100 realitných portáloch na Slovensku i v zahraničí.

Osobný prístup ku klientovi, pravidelná komunikácia makléra s klientom.

Aktívne vyhľadávanie záujemcov o kúpu alebo prenájom.

Obhliadky nehnuteľnosti s ich prezentáciou klientom realitným maklérom.

Finančné poradenstvo pre našich klientov zdarma.

Kompletný právny servis pri predaji alebo prenájme nehnuteľnosti, vrátanie dohodnutia podmienok a vypracovania kúpnej zmluvy.

Zaistenie bezpečnej finančnej transakcie pri prevode nehnuteľnosti.

Vklad do katastra nehnuteľností vrátane kolkových známok.

Kompletný servis až do odovzdania nehnuteľnosti novému majiteľovi.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.