EUROPA – VEĽKÝ, ZARIADENÝ 1 IZB. BYT, LODŽIA, PIVNICA, DOM TEHLA, KRESÁNKOVA, DLHÉ DIELY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
59 m2

Bratislava
pred 340 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 339 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predaj: 1 izb. byt, 54 m2 s kuchyňou, lodžia 6 m2, veľká murovaná pivnica 5 m2, OV, 1. NP/7, výťah, tehlový dom, Kresánkova ulica, Dlhé Diely.

Veľký, komplet zariadený 1 izbový byt na Kresánkovej ulici vám poskytne bezstarostné, pohodové bývanie v novom byte ihneď po jeho kúpe. Krásne priestranný byt má veľkú vstupnú predsieň, do ktorej vchádzate bezpečnostnými dverami. Na chodbe máte dlhú šatníkovú skriňu, vešiak a zrkadlo. Kuchynská časť je pri vstupe do izby, s komplet zariadenou kuchyňou chladničkou s mrazničkou, plynovým sporákom s elektrickou rúrou, digestorom, drezom, aj kuchynským riadom. Na jedenie slúži jedálenský stôl spojený s barovým pultom. Stredná časť izby je zariadená pohodlnou sedačkou, kreslom, konferenčným stolíkom a skrinkou pod televízor. Od dvojlôžka na spanie, umiestneného pri okne, ju oddeľuje vzdušný regál. Pri vstupe na lodžiu je dosť miesta na stôl s policami a skrinkami. Izbu presvetľuje veľké okno s balkónovými dverami s východom na peknú lodžiu. Orientácia je na južnú stranu. Lodžia je zabezpečená elegantnou mrežou, ktorú možno roztvoriť a umiestniť na bočnú stenu. Výhľad smeruje do parčíka pred domom, s diaľkovými priehľadmi do krajiny. Na konci vstupnej chodby je kúpeľňa zariadená umývadlom, zrkadlom, vaňou, práčkou a wc. K bytu prislúcha nadmerne veľká murovaná pivnica s regálom na 3 podlaží, kam sa pohodlne dostanete výťahom.

Dom je nová, 10 ročná tehlová stavba, preto sú všetky konštrukcie a rozvody v dobrom stave. Pripojenie máte na internet aj káblovú televíziu. Kúrenie je ústredné, s vlastnou kotolňou v dome. V byte sú plastové okná so žalúziami, vstupné bezpečnostné dvere, plávajúce podlahy, dlažba a obklad v kúpeľni, nová stierka a maľba. Byt sa nachádza na 1. zvýšenom nadzemnom podlaží 6 poschodového domu, pred lodžiou je parčík so zeleňou. Parkovať sa dá v okolí domu.

Sídlisko Dlhé Diely má kompletnú občiansku vybavenosť, reštaurácie, kaviarne, obchody /najbližšie Tesco expres, Terno, Billa/, služby, školy, škôlky a linky MHD. Zastávka trolejbusu je vzdialená asi 50 m. Lokalita ponúka široké športové aktivity, prechádzky v blízkom lese, cyklistické trasy, vodné športy a prechádzky na nábreží Dunaja. Zároveň je dom v blízkosti centra mesta, cca 10-15 minút autom alebo dopravou.

Mesačné platby: poplatky za služby a energie vo výške 115 Eur/2 osoby vrátane plynu a elektro.

Cena za byt je 110 000 Eur.

K cene bude pripočítaná provízia Realitnej kancelárie EUROPA.

Kontakt na Licencovaného realitného makléra NARKS:

akad. arch. Jana Antalová, PhD., 0914 777 820, jana.antalova@rkeuropa.sk

RK EUROPA za províziu poskytuje:

Viac ako 16 rokov skúseností RK na realitnom trhu.

Osobná obhliadka predávanej alebo prenajímanej nehnuteľnosti maklérom so získaním podrobných informácií od majiteľa a vlastná fotodokumentácia.

Profesionálne spracovanie inzercie.

Inzercia na viac ako 100 realitných portáloch na Slovensku i v zahraničí.

Osobný prístup ku klientovi, pravidelná komunikácia makléra s klientom.

Aktívne vyhľadávanie záujemcov o kúpu alebo prenájom.

Obhliadky nehnuteľnosti s ich prezentáciou klientom realitným maklérom.

Finančné poradenstvo pre našich klientov zdarma.

Kompletný právny servis pri predaji alebo prenájme nehnuteľnosti, vrátanie dohodnutia podmienok a vypracovania kúpnej zmluvy.

Zaistenie bezpečnej finančnej transakcie pri prevode nehnuteľnosti.

Vklad do katastra nehnuteľností vrátane kolkových známok.

Kompletný servis až do odovzdania nehnuteľnosti novému majiteľovi.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.