DELTA | OPÁL: nový 3 izb. byt v novostavbe, Jarovce, 73 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
75 m2

Poschodie:  
2. / 4

Bratislava
Jarovce
Jantárová
pred 130 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 122 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY Vám exkluzívne ponúka na predaj úplne nový 3 izbový byt v novostavbe OPÁL, Bratislava – m.č. Jarovce s vonkajším parkovacím státím a pivničnou kobkou.

BYT: Byt má výmeru 72,51 m2 z čoho loggia tvorí 4,64 m2 a pivničná kobka 3,06 m2. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží z celkových 4 a je orientovaný na 2 svetové strany JV (obývacia izba) a SZ (nočná časť). Významným benefitom je aj stropné chladenie a kúrenie, či predpríprava na exteriérové žalúzie.

DISPOZÍCIA: Byt je rozdelený na dennú (obývacia izba, kuchyňa a jedálenská časť) a nočnú časť (spálňa a detská izba).  Z obývacej izby je výstup na balkón s výhľadom do zeleného vnútrobloku. Výhodou je aj samostatná kúpeľňa a toaleta.

ZARIADENIE:  Byt sa predáva v štádiu holobyt.

PARKOVANIE: Vonkajšie parkovacie státie pred bytovým domom.

LOKALITA: Novostavba OPÁL sa nachádza v mestskej časti Jarovce. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (potraviny, reštaurácie, škola, škôlka, kaviarne), detské a športové ihriská, zelený park či napojenie na cyklotrasu.

V tesnej blízkosti projektu sa nachádza nielen zastávka MHD, ale k dispozícii je aj priame napojenie (do 1 minúty) na diaľničný obchvat AT/HU/CZ, na novovybudovanú D4R7 a disponuje výbornou dostupnosťou (do 2 minút) k projektu Slnečnice.

CENA: 229.990 € byt a pivničná kobka + 10.000 € parkovacie státie = 239.990 €

KOLAUDÁCIA: 1. kvartál 2022.

Byt sa predáva formou postúpenia práv a povinností. Na jeho financovanie sú nevyhnutné vlastné zdroje v minimálnej výške 126 000 EUR (ostatok kúpnej ceny je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru).

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: DELTA | OPÁL: nový 3 izb. byt v novostavbe, Jarovce, 73 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.